DGPMB: Bărbat cercetat pentru ultraj, după ce a lovit un poliţist cu pumnul în faţă

DGPMB: Bărbat cercetat pentru ultraj, după ce a lovit un poliţist cu pumnul în faţă

Un bărbat din Bucureşti este cercetat pentru ultraj, după ce a lovit cu pumnul în faţă un poliţist care venise în urma reclamaţiilor că bărbatul lovea maşinile parcate pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei.

"La data de 4 iulie, în jurul orei 23,00, prin apel 112 s-a reclamat faptul că pe o stradă din sectorul 4 un bărbat loveşte autoturismele parcate. Poliţişti din cadrul Secţiei 26 au depistat persoana în cauză, care lovise două autoturisme parcate, provocând distrugeri la nivelul ştergătoarelor şi oglinzilor", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis luni AGERPRES.

Întrucât bărbatul a devenit agresiv şi a lovit un poliţist, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost identificat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.



Sindicatul Europol a publicat pe Facebook un filmuleţ în care un poliţist este făcut knock-out de bărbatul care, după primele informaţii, este recidivist. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…