DGPMB: Bărbat cercetat pentru ultraj, după ce a lovit un poliţist cu pumnul în faţă

DGPMB: Bărbat cercetat pentru ultraj, după ce a lovit un poliţist cu pumnul în faţă

Un bărbat din Bucureşti este cercetat pentru ultraj, după ce a lovit cu pumnul în faţă un poliţist care venise în urma reclamaţiilor că bărbatul lovea maşinile parcate pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei.

"La data de 4 iulie, în jurul orei 23,00, prin apel 112 s-a reclamat faptul că pe o stradă din sectorul 4 un bărbat loveşte autoturismele parcate. Poliţişti din cadrul Secţiei 26 au depistat persoana în cauză, care lovise două autoturisme parcate, provocând distrugeri la nivelul ştergătoarelor şi oglinzilor", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis luni AGERPRES.

Întrucât bărbatul a devenit agresiv şi a lovit un poliţist, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost identificat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.



Sindicatul Europol a publicat pe Facebook un filmuleţ în care un poliţist este făcut knock-out de bărbatul care, după primele informaţii, este recidivist. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...