DGPMB: Bărbat reţinut pentru că ar fi agresat sexual un copil de 8 ani într-un lift

DGPMB: Bărbat reţinut pentru că ar fi agresat sexual un copil de 8 ani într-un lift

Un bărbat a fost reţinut de procurori şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, după ce ar fi agresat sexual un copil în vârstă de 8 ani într-un lift dintr-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

"Cercetările au fost declanşate în urma unei sesizări, prin care s-a reclamat faptul că în data de 29 octombrie un minor în vârstă de 8 ani ar fi fost agresat sexual de către o persoană necunoscută în timp ce se afla în faţa scării unui bloc din Sectorul 6, iar ulterior în liftul blocului mai sus menţionat, ar fi fost atins în zonele intime şi sărutat pe gât de către aceeaşi persoană", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), transmis luni AGERPRES.

În urma activităţilor informativ-operative, în data de 31 octombrie, poliţişti din cadrul Biroului Agresiuni Sexuale l-au depistat şi condus la audieri bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Zvon...