DGPMB: Bărbat reţinut pentru că ar fi incendiat mai multe autoturisme ce aparţineau vecinului său, în Sectorul 5

DGPMB: Bărbat reţinut pentru că ar fi incendiat mai multe autoturisme ce aparţineau vecinului său, în Sectorul 5

Poliţiştii Capitalei au reţinut un bărbat, în vârstă de 68 de ani, bănuit de distrugere, după ce ar fi incendiat mai multe autoturisme, parcate pe o stradă din Sectorul 5, ce aparţineau vecinului său.

"La data de 16 noiembrie, în jurul orei 18,00, poliţiştii Secţiei 19 au fost sesizaţi prin intermediul 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 ard două maşini. În urma intervenţiei pompierilor, care au lichidat incendiul, poliţiştii au desfăşurat investigaţii pentru a determina împrejurările producerii evenimentului, rezultând astfel că incendiul a fost provocat şi alimentat cu un lichid inflamabil", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis joi AGERPRES.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat ar fi provocat acest incendiu, după ce a stropit cu un lichid mai multe autoturisme şi le-a dat foc cu ajutorul chibriturilor.

Compartimentul motor al unui autoturism a luat foc, extinzându-se la alte două autovehicule.

De asemenea, din verificări a rezultat că autovehiculele respective erau folosite şi în scop de depozitare, în interiorul acestora aflându-se articole de îmbrăcăminte uzate şi cauciucuri de schimb, prejudiciul cauzat fiind estimat la 25.000 de lei.

"Bărbatul a fost identificat, depistat şi condus pentru audieri la sediul secţiei de poliţie. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 19 şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cu bărbatul în stare de reţinere", arată sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina