DGPMB: Îmbrăcăminte contrafăcută, confiscată în urma unor controale la complexuri comerciale din Bucureşti

DGPMB: Îmbrăcăminte contrafăcută, confiscată în urma unor controale la complexuri comerciale din Bucureşti

Aproximativ 3.000 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute au fost confiscate de poliţiştii de la Economic, în urma unor controale în mai multe complexuri comerciale, pieţe şi târguri, prejudiciul cauzat fiind estimat la 470.000 lei.

"În data de 17 mai, poliţişti din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţiile Sectoarelor 2 şi 4 au acţionat în mai multe complexuri comerciale, pieţe şi târguri, unde au efectuat controale la operatorii economici care comercializează bunuri şi mărfuri destinate consumului general, în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală, a faptelor ilicite din domeniul comerţului cu mărfuri şi produse contrafăcute", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, miercuri, AGERPRES.

Au fost identificate persoane care comercializau mărfuri ce poartă însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României, susceptibile de a fi contrafăcute.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare", precizează Poliţia Capitalei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii suferă o pierdere importantă! Rușii l-au ucis pe Ivan „Brest” Marciuk

2 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

3 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

4 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

5 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer