DGPMB: Îmbrăcăminte contrafăcută, confiscată în urma unor controale la complexuri comerciale din Bucureşti

DGPMB: Îmbrăcăminte contrafăcută, confiscată în urma unor controale la complexuri comerciale din Bucureşti

Aproximativ 3.000 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute au fost confiscate de poliţiştii de la Economic, în urma unor controale în mai multe complexuri comerciale, pieţe şi târguri, prejudiciul cauzat fiind estimat la 470.000 lei.

"În data de 17 mai, poliţişti din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţiile Sectoarelor 2 şi 4 au acţionat în mai multe complexuri comerciale, pieţe şi târguri, unde au efectuat controale la operatorii economici care comercializează bunuri şi mărfuri destinate consumului general, în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală, a faptelor ilicite din domeniul comerţului cu mărfuri şi produse contrafăcute", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, miercuri, AGERPRES.

Au fost identificate persoane care comercializau mărfuri ce poartă însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României, susceptibile de a fi contrafăcute.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare", precizează Poliţia Capitalei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”