DGPMB: O femeie a intrat dezbrăcată pe un platou de filmare şi a spart geamurile studioului

DGPMB: O femeie a intrat dezbrăcată pe un platou de filmare şi a spart geamurile studioului

O persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat, miercuri, la 112, faptul că o femeie complet dezbrăcată a spart geamurile unui platou de filmare.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 4, care au imobilizat-o şi transportat-o la sediul subunităţii de poliţie. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri AGERPRES.

Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept.

Pe data de 19 martie, persoana în cauză a pătruns în sediul aceluiaşi post de televiziune şi a aruncat cu un obiect dur spre prezentatoarea emisiunii, care se afla în transmisie directă, susţin poliţiştii.

"În urma cercetărilor efectuate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a formulat propunere de internare nevoluntară a persoanei în cauză, dosarul fiind în prezent la Judecătoria Sectorului 1", arată sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”