DGPMB: Patru persoane cercetate penal în urma unui scandal; 15 participanţi la incident au fost amendaţi

DGPMB: Patru persoane cercetate penal în urma unui scandal; 15 participanţi la incident au fost amendaţi

Patru persoane sunt cercetate penal în urma unui scandal produs în curtea unui imobil din Bucureşti, a anunţat, miercuri, Poliţia Capitalei.

"În data de 08.09.2021, Secţia 23 Poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în curtea unui imobil, în care se desfăşura un eveniment privat, mai multe persoane se angrenaseră într-un conflict. A fost solicitat sprijin de la echipajele aflate în teren. Aproximativ 20 de persoane au fost conduse la subunitatea de poliţie", se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Conform aceleiaşi surse, în timpul scandalului o persoană a suferit o leziune la mână, produsă de un fragment de sticlă.

"Patru persoane au fost audiate, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se precizează în comunicat.

De asemenea, 15 persoane au fost sancţionate contravenţional pentru tulburarea liniştii publice, totalul amenzilor aplicate ridicându-se la 15.000 de lei, iar evenimentul a fost oprit. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /