DGPMB: Percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Prahova, într-un dosar de contrabandă cu ţigări

DGPMB: Percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Prahova, într-un dosar de contrabandă cu ţigări

Poliţiştii efectuează, luni dimineaţa, 27 de percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Prahova, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, la acţiune participă peste 130 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Omoruri şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, pun în aplicare 27 de mandate de percheziţie, atât la domiciliile cât şi la adresele folosite de suspecţi pentru depozitarea ţigaretelor provenite din contrabandă", arată sursa citată.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu