DGPMB: Procurorii i-au reţinut pe cei doi bărbaţi care ar fi tâlhărit o chinezoaică în apartamentul ei

DGPMB: Procurorii i-au reţinut pe cei doi bărbaţi care ar fi tâlhărit o chinezoaică în apartamentul ei

Procurorii i-au reţinut pe cei doi bărbaţi care ar fi pătruns în locuinţa unei femei de cetăţenie chineză, aceştia urmând să fie prezentaţi miercuri magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Capitalei, alături de procurorii Tribunalului Bucureşti, au efectuat marţi două percheziţii în judeţul Ilfov, pentru depistarea a doi bărbaţi bănuiţi de tâlhărie calificată.

"Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care o femeie, cetăţean străin, reclama că la data de 3 martie, în jurul orei 06:30, doi bărbaţi necunoscuţi au pătruns în apartament, profitând de uşa de acces neasigurată, au imobilizat-o şi i-au sustras mai multe sume de bani în lei şi valută. Persoana vătămată a reuşit să se elibereze după plecarea celor doi, deplasându-se la nişte vecini, cu ajutorul cărora şi-a contactat telefonic rudele", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri AGERPRES.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat investigaţiile, fiind identificaţi doi bărbaţi de 36, respectiv 44 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

"Astfel, la data de 3 iulie, au fost puse în executare două mandate de percheziţie la locuinţele celor doi bănuiţi, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. Totodată, au fost ridicate trei autoturisme în vederea instituirii măsurilor asigurătorii pentru recuperarea prejudiciului creat în cauză", se arată în comunicat.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro