DGPMB: Șoferul autoutilitarei filmat când amenința un alt participant la trafic, identificat ca fiind agent la Poliția Capitalei

DGPMB: Șoferul autoutilitarei filmat când amenința un alt participant la trafic, identificat ca fiind agent la Poliția Capitalei

Șoferul autoutilitarei care a fost filmat în timp ce circula pe contrasens în Capitală și, ulterior, amenințând un alt participant la trafic a fost identificat ca fiind agent cu atribuții de logistică în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă numărul 1, informează joi DGPMB.

"Cu privire la imaginile difuzate online și preluate și de posturi de televiziune, în care este surprinsă o autoutilitară care se deplasează pe contrasens, iar conducătorul auto aflat la volanul ei are un comportament agresiv față de ceilalți participanți la trafic, vă informăm următoarele: Conducătorul auto a fost identificat și cu regret am constatat că persoana care apare în imagini este agent cu atribuții de logistică în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1", se precizează într-un comunicat al DGPMB transmis joi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, au fost declanșate de urgență, din dispoziția conducerii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, verificări cu privire la acest angajat, urmând a fi dispuse măsuri legale.

"În mod public și transparent ne asumăm faptul că acest bărbat face parte din instituția noastră, dar un asemenea comportament nu este și nu va fi tolerat pentru niciun polițist și totodată ne cerem scuze pentru această situație", precizează Poliția Capitalei.

DGPMB mai arată că, având în vedere modul de manifestare al celui în cauză, Poliția Capitalei, prin Secția 1 Poliție, s-a sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de amenințare, făcând apel la conducătorul auto implicat în eveniment să se prezinte la respectiva subunitate de poliție.

Totodată, IGPR anunță la rândul său că șeful Poliției Române a solicitat conducerii Poliției Capitalei să dispună de urgență măsuri conform competenței, în cazul agentului de poliție care a apărut în imaginile difuzate online și preluate de posturile de televiziune.

De asemenea, sursa citată asigură cetățenii că orice comportament abuziv al unui polițist, indiferent dacă este în serviciu sau în timpul liber, va fi sancționat conform prevederilor legale, fiind sesizată unitatea de parchet competentă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…