DGPMB: Şoferul fără permis oprit cu focuri de armă, reţinut pentru 24 de ore

DGPMB: Şoferul fără permis oprit cu focuri de armă, reţinut pentru 24 de ore

Poliţiştii Brigăzii Rutiere l-au reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, pe conducătorul auto fără permis pentru oprirea căruia poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare.

Potrivit Poliţiei Capitalei, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu propunere legală.

Poliţişti de la Brigada Rutieră au tras focuri de armă în încercarea de a opri conducătorul unei maşini, care nu a oprit la semnale, în noaptea de marţi spre miercuri, informează Poliţia Capitalei.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost urmărit pe străzile Capitalei după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor rutieri. Echipajul pornit în urmărire a reuşit să depăşească maşina vizată la intersecţia bulevardelor Camil Ressu şi Liviu Rebreanu, iar unul dintre poliţişti a coborât din autospecială pentru a încerca oprirea şi imobilizarea conducătorului auto.

Conducătorul urmărit a demarat, avariind autospeciala. Poliţistul a tras patru focuri în plan vertical şi unul în direcţia anvelopelor autoturismului, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale Poliţiei rutiere, sosite în sprijin.

Poliţiştii au reuşit imobilizarea vehiculului şi a conducătorului auto pe autostrada A2.

"Conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor, a reieşit faptul că bărbatul de 33 de ani, din judeţul Ilfov, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", arată sursa citată.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale