DGPMB: Tânăr, acuzat de furt calificat, arestat preventiv; el a furat bani de la o persoană ce participa la o cununie în biserică

DGPMB: Tânăr, acuzat de furt calificat, arestat preventiv; el a furat bani de la o persoană ce participa la o cununie în biserică

Un tânăr de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi furat mai multe sume de bani din borseta unui bărbat care participa la o cununie religioasă, într-o biserică.

"Joi, poliţiştii Capitalei au reţinut un tânăr în vârstă de 26 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt, pe raza sectorului 1. Cercetările au fost declanşate la data de 15 iunie, când un bărbat de 37 de ani reclama faptul că, la aceeaşi dată, persoane necunoscute i-au sustras din biroul parohial al unei biserici o borsetă cu mai multe sume de bani", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis vineri AGERPRES.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 au demarat investigaţiile, identificând un tânăr de 26 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei.

"Pe 11 iulie, tânărul a fost depistat şi condus la sediul subunităţii pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat în sarcina acestuia s-a stabilit că în data de 15 iulie, în jurul orei 19,00, ar fi pătruns fără drept în biroul parohial amplasat în curtea unei biserici de pe raza sectorului 1, unde, profitând de neatenţia persoanelor prezente la o cununie religioasă, ar fi sustras dintr-un rucsac al unui bărbat care participa la ceremonie suma de 12.000 lei, 850 euro, precum şi mai multe memory stick-uri", se arată în comunicat.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat instanţei, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”