DGPMB: Tânăr de 25 de ani, reţinut pentru agresiune sexuală asupra unei femei, pe stradă

DGPMB: Tânăr de 25 de ani, reţinut pentru agresiune sexuală asupra unei femei, pe stradă

Poliţiştii Secţiei 26 au reţinut un tânăr de 25 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, după ce o femeie de 34 de ani ar fi sunat luni la 112 şi a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe stradă, un bărbat necunoscut a atins-o într-o zonă intimă, după care a fugit.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, iar în urma investigaţiilor efectuate l-au identificat pe făptuitor, un tânăr de 25 de ani care a fost condus la audieri", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, marţi, AGERPRES.

Tânărul mai este cercetat şi într-un alt dosar penal tot pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot pe raza Sectorului 4, ar fi agresat sexual, în acelaşi mod, o altă femeie, de 25 de ani.

Cauzele au fost reunite, iar cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, cu bărbatul în stare de reţinere. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”