DGPMB: Un tânăr care conducea fără permis, reţinut de poliţişti; au fost trase focuri de armă

DGPMB: Un tânăr care conducea fără permis, reţinut de poliţişti; au fost trase focuri de armă

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, care conducea fără permis auto, a fost reţinut, vineri, după ce acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor bucureşteni, care au fost nevoiţi să tragă focuri de armă, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit sursei citate, tânărul conducea un autoturism înmatriculat cu numere de Marea Britanie şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, accelerând, iar la un moment dat, a lovit o maşină de poliţie.

"Pentru a-şi asigura scăparea din blocaj, conducătorul auto a lovit cu intenţie autospeciala de poliţie. Agentul de poliţie aflat la volan a coborât şi a încercat imobilizarea şoferului. Pentru că acesta şi-a continuat drumul, poliţistul l-a somat şi a tras focuri de armă spre cauciucuri", precizează Poliţia Capitalei.

A fost solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţişti şi jandarmi, pentru a-l putea prinde pe bărbatul respectiv.

"După ce a rulat pe mai multe străzi din Sectorul 5, conducătorul auto a primit sprijin din partea unor rude, care au încercat să-i blocheze pe poliţişti având asupra lor, la vedere, obiecte contondente şi arme albe (cuţite). S-a folosit forţa pentru imobilizarea suspecţilor, mai multe persoane fiind conduse pentru audieri la secţia de poliţie, inclusiv conducătorul auto care a încercat să-şi asigure scăparea între rude", mai arată sursa citată.

Cercetările, în acest caz, sunt continuate de DGPMB - Secţia 19, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducerea fără permis. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina