Diaconescu (PMP): Traian Băsescu va avea în partid rolul pe care şi-l doreşte

Diaconescu (PMP): Traian Băsescu va avea în partid rolul pe care şi-l doreşte

Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat vineri, la Galaţi, că Traian Băsescu va avea în partid rolul pe care şi-l doreşte.

Întrebat ce rol mai poate avea Traian Băsescu pentru viitorul PMP, Diaconescu a răspuns: "Domnul Traian Băsescu este fondatorul acestui partid, deci va avea rolul pe care domnia sa şi-l doreşte".

Liderul PMP a evitat să răspundă la întrebarea ce rol mai poate avea Elena Băsescu în cadrul formaţiunii şi dacă nu i se pare că aceasta, fiind foarte prezentă în campania electorală din toamnă, a lipsit partidul de acele procente care i-ar fi trebuit să treacă pragul electoral, dar a precizat că partidul îşi va face propriile evaluări privind alegerile parlamentare pe care le face publice.

"Revin cu plăcere la Galaţi şi, în momentul în care vom face propriile noastre evaluări, o să le prezentăm şi în legătură cu momentul alegerilor parlamentare. Evaluarea o vom prezenta imediat ce vom putea să acoperim toate zonele din ţară. Încerc şi eu să merg să merg fizic, secretarul general în egală măsură. Evaluarea trebuie făcută temeinic. Nu trebuie să te grăbeşti, să vii de la centru pentru a da satisfacţie unei anume părţi din establishment-ul politic românesc. Este ultimul lucru care îmi trece prin cap să ies în întâmpinarea aşteptărilor unui partid din România", a spus Diaconescu.

Liderul PMP a mai afirmat că este o ştire falsă cea privind discuţiile cu PNL sau cu o altă formaţiune politică pentru o fuziune.

"Ştirea este falsă. Deocamdată dorim să ne solidificăm ca şi partid pentru că, într-adevăr, alegerile parlamentare au avut un impact, dar continui să mă întreb dacă este mai bine fără PMP în Parlament şi Guvern", a mai precizat preşedintele PMP.

Cristian Diaconescu se află vineri, la Galaţi, unde se va întâlni cu organizaţia judeţeană a PMP, ocazie cu care va intra în dialog cu consilierii judeţeni şi locali ai partidului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...