„Diagnostic” dur pus de Pompiliu Popescu: „Comportamentul pe care-l are acum Simona Halep spune ceva şi despre caracterul ei”

„Diagnostic” dur pus de Pompiliu Popescu: „Comportamentul pe care-l are acum Simona Halep spune ceva şi despre caracterul ei”

Părerile sunt împărțite în ceea ce o privește pe Simona Halep și cazul de dopaj în care este implicată. Astfel, Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale de fotbal a României, este de părere că Halep trebuie să plătească pentru că a greșit și că nu poate fi vorba de vreo achitare.

„Dacă acest Tribunal din Lausanne o achită pe Simona Halep înseamnă că trebuie să fie desfiinţat tot ceea ce ţine de antidoping: WADA, Agenţia Mondială, laboratoarele. Păi, ce rost mai au dacă un sportiv depistat dopat şi suspendat pentru patru ani de către un tribunal independent e făcut nevinovat la TAS?

Adrian Mutu a procedat mai corect şi mai eficient, nu a contestat laboratoarele, a acceptat pedepsele care au fost mici şi a revenit pe teren.

El a recunoscut că a greşit. Dar asta vine din educaţia pe care Mutu a primit-o de la părinţii lui. Comportamentul pe care-l are acum Simona Halep spune ceva şi despre caracterul ei” - Pompiliu Popescu, pentru Fanatik .


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?