Diagnosticată cu disfonie, cântăreața Shania Twain a lansat un single după o pauză de 5 ani

Diagnosticată cu disfonie, cântăreața Shania Twain a lansat un single după o pauză de 5 ani

Vedeta country Shania Twain a lansat un nou single după o pauză de cinci ani, informează UPI.

Sursa foto: Shania Twain / Facebook

Cântăreața în vârstă de 51 de ani a împărtășit, joi, fanilor săi melodia "Life's About to Get Good", cu câteva luni înainte de lansarea oficială a noului său album intitulat "Now".

"Now se lansează la 29 septembrie. Iar primul single #LifesAboutToGetGood, este astăzi al vostru", a scris artista pe Twitter , unde are 848.000 de urmăritori.

Twain a colaborat la realizarea unui single, "Endless Love", cu Lionel Richie, în 2012, însă nu a mai lansat un nou produs discografic de la "Up!", album apărut în 2002.

Vedeta a fost diagnosticată în 2011 cu disfonie, o tulburare la nivelul corzilor vocale.

"Sunt o cântăreață diferită acum", a declarat Twain pentru revista Rolling Stone în luna februarie. Aceasta a mărturisit că pentru a face față acestei situații a avut nevoie de "multă împăcare" cu diagnosticul primit, pe care l-a descris drept "unul dintre obstacolele din viața mea, cu care a trebuit să învăț să trăiesc".

Despre noul său album, artista a spus că "este un lucru foarte personal". "Trebuia să fie cu adevărat pur, să reflecte povestea și călătoria mea emoțională", a adăugat ea conform sursei citate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”