Diagnosticul medicilor în cazul lui Rareș Pop, fotbalistul de 17 ani care a căzut inconștient pe gazon

Diagnosticul medicilor în cazul lui Rareș Pop, fotbalistul de 17 ani care a căzut inconștient pe gazon

Un întreg stadion a amuțit în timpul partidei de fotbal UTA Arad-FC Hermannstadt când jucătorul Rareș Pop a căzut brusc pe gazon. A fost preluat cu ambulanța în timp ce toți spectatorii îi scandau numele.

Rareș Pop foto: FB/UTA Arad

După ce s-a prăbușit pe teren în meciul cu Hermannstadt, Rareș Pop a fost dus în ambulanță, iar la finalul meciului câștigat de echipa sa a ieșit să se bucure de victorie.

Apoi a mers la spital, unde i s-au făcut analize de sânge, EKG și computer tomograf. Verdictul medicilor: oboseală cronică, scriu jurnaliștii Gazeta Sporturilor .

Pentru Rareș, care este elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Moise Nicoară” unde învață foarte bine (medii generale de peste 9.00), nu a fost singurul astfel de episod. El a mai avut unul asemănător și la juniori, dar și foarte recent, la prima echipă. Cu trei zile înainte de partida cu sibienii, s-a prăbușit la fel, la finalul antrenamentului. Dar atunci și-a revenit mai repede, arată sursa citată.

Darius Mihart, medicul celor de la UTA Arad, a declarat pentru Gazeta Sporturilor: „Rareș e bine, dar a fost suprasolicitat în ultima vreme. Oboseală cronică a fost diagnosticul medicilor. E un copil foarte bun, merge la școală, vine la antrenamente, face meditații, proiecte. A ajuns la o saturație, e obosit. Dar toate analizele sunt ok. O să-i dăm două zile libere, după care mai facem un set de analize înainte să revină la antrenamente”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”