Dialog Hagi - Radu Naum „Hai, mă, Gică, doar nu ne faci programul!”. Ce a cerut antrenorul Farului

Dialog Hagi - Radu Naum „Hai, mă, Gică, doar nu ne faci programul!”. Ce a cerut antrenorul Farului

Tensiunea meciului Farul – FCSB, care duminică poate decide campioana României, l-a făcut pe Gică Hagi să-și piardă cumpătul în mai multe rânduri. Antrenorul Farului spune că ar trebui să se vorbească mai multe despre echipa sa, una cu o medie de vârstă foarte mică, dar care a dominat în mare măsură campionatul.

Gică Hagi vrea să se vorbească mai mult de Farul. Foto Sportpictures

Antrenorului liderului a insistat să intre în direct la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, deranjat că în studio nu se vorbea despre victoriile dobrogenilor contra FCSB din sezonul regulat, ci doar despre ultimul meci direct, câștigat de roș-albaștri pe Arena Națională cu 2-1. În sezonul regulat, constănțenii trecuseră de două ori de FCSB, 3-1 și 3-2.

Gică Hagi a sunat în emisiune: „Poate dați și victoriile noastre, nu doar victoria lor! Ar fi bine să dați și victoriile noastre, ambele din sezonul regulat”, și-a început Hagi intervenția. Moderatorul Radu Naum a replicat: „Le-am dat înaintea meciului de play-off! Hai, mă, Gică, doar nu ne faci programul! Am zis că ne concentrăm pe play-of, ne concentrăm pe Farul - FCSB, pe ce au făcut între ele, cum au jucat”.

Radu Naum, în dialog cu Gică Hagi. Captură TV

Radu Naum, în dialog cu Gică Hagi. Captură TV

Apoi Hagi a continuat: „În campionatul regulat, avem mai multe puncte decât ei. Nu le ascundeți, nu dați doar victoria lor! Arătați și golurile noastre, dați-ne și nouă moral înainte de meci. Sunt mici detalii, sigur, dar ele fac diferența!”.

Cum unii acuză că Farul este protejată de mass-media, Hagi a răbufnit: „Dacă lumea ține cu Farul, ține pentru că Farul e cea mai bună în sezonul 2022/2023, e echipa care a jucat cel mai bun fotbal! Că și-a câștigat suporteri e meritul acestui club, meritul acestui oraș. La începutul campionatului, nu ne dădea nimeni nicio șansă , din contră, ne-ați pus la retrogradare”.

Tot timpul va ataca

„Vă atrag atenția: i-am distrus pe toți până la momentul acesta. Nimeni nu ne dădea nicio șansă să ajungem aici! Ce o să fie duminică? Sperăm să fim aceeași echipă, nimic mai mult! Să jucăm, să ne apărăm bine fără minge, iar echipa să atace foarte bine. Vom ataca. Tot timpul vom ataca! Avem identitate, avem principii.

Adversarul e bun, trebuie să-l analizăm, să ne luăm măsuri. Mesajul public pe care-l transmit echipei: Să fim noi! Dacă vom fi noi, putem fi campioni”, a încheiat Hagi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...