Dialog HALUCINANT Bușoi/Duicu! Duicu: Da, iubita! Bușoi: Da. Te pup.

Dialog HALUCINANT Bușoi/Duicu! Duicu: Da, iubita! Bușoi: Da. Te pup.

Jurnalistul Ionel Stoica face o dezvăluire de senzație pe contul său de Facebook! Despre relația dintre Duicu și Bușoi, proaspăt ales, din postura de unic candidat, la șefia PNL București.

„Cine mă cunoaște știe că atunci când mă plictisesc răsfoiesc dosarele din instanțe. Postarea asta este din noiembrie 2016:

"M-am amuzat astăzi în arhivă la Curtea de Apel București, unde am citit dosarul lui Adrian Duicu (PSD). Avea o relație de prietenie foarte frumoasă cu Cristian Bușoi- politicianul PNL care vrea să fie primar al Capitalei. Bușoi era mare director la Casa de Asigurări, iar Duicu avea o afacere medicală, firma era pe numele maică-sii, incompatibilitate care se vede din avion.

Amândoi erau precauți, nu discutau inutil la telefon, în general stabileau locuri de întâlnire discrete. De multe ori Duicu îl încuraja părintește pe Bușoi: “Ești și tu președinte de Casă acum”. Niciodată nu o să aflăm ce discutau la intalniri cei doi, repet, unul din PSD, celălalt din PNL.

Să ne înțelegem, în discuții Bușoi era “Cristiano”, iar Duicu era “Adi". Era ceva de genul:
Duicu: Bun. Hai să vii că avem o treabă să vorbim.
Bușoi: Da, Adi.
Duicu: Da, iubita!
Bușoi: Da. Te pup.

Și încă una care m-a făcut să zâmbesc:
Bușoi: Ce faci Big Chief?
Duicu: Cum zici, mă?
Bușoi: Big Chief! Șefu’ cel mare…
Duicu: Big Chef…hă, hă.."”, a relatat Ionel Stoica pe Facebook.

Cine e Bușoi?

Orice analiza serioasa despre viitorul PNL trebuie sa inceapa obligatoriu cu poza postata saptamana trecuta de Raluca Turcan de la reuniunea PPE din Malta. Acolo, langa Klaus Iohannis, veti observa in imagine un personaj cu mainile spanzurand nefiresc in fata, strivit parca intre usile de la metrou. Eroarea estetica poarta semnatura lui Cristian Busoi. Tin sa va reamintesc numele lui deoarece oricat de des apare la televizor reuseste mereu sa treaca neobservat. Busoi dispune insa de o calitate politica letala: strica orice poza de grup. Prin realegerea sa in functia de presedinte PNL Bucuresti, a mai dat o lovitura de imagine de pe urma careia liberalii nu-si vor reveni prea curand, scrie  HotNews.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!