Dialog HALUCINANT, cu accente MAFIOTE, între Firea și Ș.Nicolae la Antena 3. Trompeta mușcă din toți!

Dialog HALUCINANT, cu accente MAFIOTE, între Firea și Ș.Nicolae la Antena 3. Trompeta mușcă din toți!

Dialog halucinant, cu accente mafiote, între Firea și Ș.Nicolae la Antena 3. Iar Trompeta mușcă din toți! În timp ce enumera proiectele respinse de Guvernul Grindeanu, Radu Tudor a întrerupt-o pe Firea, precizându-i că senatorul PSD Șerban Nicolae spune că trecerea Metrorex în subordinea Primăriei nu este în programul de guvernare. 

Gabriela Firea a reacționat, mustrându-l pe Șerban Nicolae în direct: ”Nu vreau să am replici și cu dl Șerban Nicolae, am replici deocamdată cu dl Victor Ponta. Probabil dl Șerban Nicolae este supărat pentru o anumită poziție pe care eu am avut-o vizavi de atitudinea domniei sale în cadrul celui mai recent CEx și probabil a rămas supărat pe mine și acum, în loc să mă ajute în fața dvs., să fim o echipă în fața telespectatorilor, încearcă să mă acuze.”

Șerban Nicolae: ”Doamna primar general, mai devreme reproșați că nu știe Ponta despre ce e vorba, de ce credeți că am spus ceva rău, de ce vă gândiți că am spus ceva rău?”. 

Gabriela Firea: ”Am auzit ce ați spus și înainte de a intra în emisiune, ați făcut aceeași afirmație, înseamnă că nu cunoașteți programul de guvernare locală al candidaților dvs. care au câștigat alegerile, îmi pare foarte rău, dar nu cunoașteți acest program!”

Șerban Nicolae: ”Așa e, aveți dreptate. Întotdeauna aveți dreptate”.

Gabriela Firea: ”M-aș aștepta să fiți alături de noi”. 

Șerban Nicolae: ”Dar de unde știți că nu am aceeași părere?”

Gabriela Firea: ”Dvs m-ați contrazis, spunând că nu e în programul de guvernare generală”. 

Șerban Nicolae: ”Am spus mai departe că nefiind în programul de guvernare, n-ar trebui să se discute doar cu ministrul Transporturilor această chestiune, aceasta era afirmația mea completă. De exemplu, sunt de aceeași părere și-n ceea ce privește centura Capitalei, și-n ceea ce privește metroul, și-n ceea ce privește salba de lacuri. De ce presupuneți în mod greșit că aș avea o opinie divergentă?”

Gabriela Firea: ”Domnule senator de București Șerban Nicolae, cu cine ați dori să vorbesc? Spuneți-mi dvs. și voi vorbi”.

Șerban Nicolae: ”Cu prim-ministrul”. 

Gabriela Firea: ”Îmi pare foarte rău, colegul dvs Robert Cazanciuc, așa cum știți, ne-a sprijinit pe noi, aleșii locali din București, să avem o întâlnire cu dl prim-ministru și cu parlamentarii de București, între care și dvs., printre altele sunt președintele PSD București, interimar, ce-i drept. Întâlnirea a fost stabilită, am pregătit dosarul cu probleme, s-a amânat nu știu din ce motiv și nu s-a mai reprogramat. Cum aș putea să procedez? Din punct de vedere politic, am prezentat dlui președinte Liviu Dragnea proiectele pentru Capitală și domnia sa a fost total de acord că Primăria Capitalei trebuie să fie ajutată nu pentru Gabi Firea, ci pentru bucureșteni. 

Șerban Nicolae: ”Și unde este contradicția cu ce am spus eu?”

Gabriela Firea: ”Nu vă supărați, domnule Șerban Nicolae...”

Șerban Nicolae: ”Nu mă supăr...”

Gabriela Firea: ”Dar dl Dragnea nu este prim-ministru, din păcate!”

Șerban Nicolae: ”Ce legătură are? Unde este contradicția?”

Gabriela Firea: ”Domnule Radu Tudor, mai aveți vreo întrebare pentru mine?”

Șerban Nicolae: ”Doamna Firea, unde este contradicția, cu ce v-am contrazis eu până acum, că am spus exact același lucru, că ar fi trebuit să discutați cu prim-ministrul, faptul că nu ne-am întâlnit cu prim-ministrul nu era un reproș. Dacă dvs. discutați într-o cheie de supărare personală cum că eu aș avea resentimente în ceea ce vă privește, vă asigur că vă înșelați! Eu fac politică de mult mai mult timp decât dvs. și credeți-mă că dacă era să fac politică doar pe resentimente și atitudini personale, nu făceam politică 27 de ani. Credeți-mă că-n ceea ce mă privește, prezumați greșit. Nu are rost să vă îndoiți de buna mea credință mai ales că sunt bucureștean de când m-am născut și sunt interesat de bunul mers al Capitalei, nu pentru Gabriela Firea, nu pentru Șerban Nicolae, ci pentru copiii noștri. În ceea ce mă privește, întotdeauna ați avut un sprijin. Dacă ați simțit că nu-l aveți, puteați să-mi spuneți direct, dar în niciun caz nu presupuneți că v-aș păstra resentimente”. 

Gabriela Firea: ”Când încheiați pledoaria, poate îmi dați și mie dreptul... Am asistat cu multă răbdare la pledoaria dlui senator avocat Șerban Nicolae”. 

Șerban Nicolae: ”Și eu la cea de jurnalist a dvs!”. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...