Dialog HALUCINANT la Antena 3! Citiți cum gândește javra asta de la ALDE!

Dialog HALUCINANT la Antena 3! Citiți cum gândește javra asta de la ALDE!

Fraților, voi realizați cine conduce acum România? Dialog halucinant la Antena 3, în emisiunea lui Gâdea de marți seară, între Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, și o javră de la ALDE, deputata Steluța Cătăniciu: 

Steluța Cătăniciu: Vreau să-l întreb pe dl Dancă dacă i se pare că au guvernat cu nerușinare în perioada 2015-2016, fiind conduși de la Bruxelles. Trădători de țară! Este păcat că instituțiile statului nu se autosesizează pentru modul în care ați guvernat. 

Ionel Dancă: Doamna Cătăniciu, vreți ca România să iasă din UE? Spuneți, doamna Cătăniciu, vreți ca România să iasă din UE? 

Steluța Cătăniciu: Lăsați-mă cu textele astea! 

Ionel Dancă: Vreți în Belarus, doamna Cătăniciu! 

Steluța Cătăniciu: Lăsați-mă cu Rusia! Iar începeți cu Rusia? Vreți să vă spun și eu de Soros? Că vă plătește și v-a plătit din greu. 

Ionel Dancă: Întârzie cu banii, doamna Cătăniciu, îmi pare rău! Haosul ăsta fiscal l-a derutat și pe el. 

Steluța Cătăniciu: Dle Gâdea, vreau să-mi răspundă! 

Ionel Dancă: Eu mă bucur că România e parte a UE și că există Comisia Europeană care supraveghează funcționarea normală a statului de drept în România.

Steluța Cătăniciu: V-am întrebat de unde ați condus dvs. România! 

Ionel Dancă: De la Palatul Victoria. 

Steluța Cătăniciu: Cu doamna Prună venită de la Bruxelles care le-a spus oamenilor că drepturile sunt un lux. Cu dl. Cioloș care a venit de la Bruxelles. 

NOTĂ: Steluța Cătăniciu a absolvit o particulară la 34 de ani. Din C.V.-ul ei lipsesc date anterioare acestei realizari...



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria