Dică (FCSB) - Am pierdut primul loc și am dat cu piciorul la tot ce am făcut bun în Europa League

Dică (FCSB) - Am pierdut primul loc și am dat cu piciorul la tot ce am făcut bun în Europa League

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, joi seara, după înfrângerea suferită cu scorul de 2-1 în meciul cu FC Lugano, că prin ratarea primului loc al grupei G formația sa a dat cu piciorul la tot ce a făcut bun până acum în Europa League.

"Nu mă așteptam să facem o partidă așa de slabă azi. Am început prost jocul, relaxați, iar ei ne-au surprins prin jocul agresiv. Concentrarea nu a fost suficientă azi pentru a ne impune. Este o pierdere primul loc pentru că am muncit. Am fost cinci meciuri pe primul loc. Eram pe un drum bun, dar am dat cu piciorul la tot ce am făcut bun în Europa League. Important era să terminăm cu capul sus și acest ultim joc. Chiar dacă am obținut calificarea, eu întotdeauna îmi doresc mai mult. Ne-am mulțumit cu puțin în această seară, iar mie nu-mi place. Nu sunt de acord cu treaba asta. E unul dintre cele mai slabe meciuri pe care le-am făcut de când sunt eu aici. Îmi reproșez că nu am putut să-i fac pe jucători să înțeleagă importanța acestui meci și să fie mai concentrați", a spus Dică.

"Era foarte important să terminăm această grupă pe primul loc. Se pare că noi, nația noastră, suntem învățați să ne mulțumim cu puțin. În plus, în ultimele trei meciuri din Europa League am avut trei sau patru penalty-uri clare, clare, nu la limită, dar nu ni s-au dat. Însă mai mult ce putem face, arbitrii nu ne bagă în seamă când vorbim cu ei", a adăugat antrenorul.

Acesta a adăugat că este nemulțumit de unii dintre fotbaliștii săi, dar nu a dorit să nominalizeze: "Sunt jucători care au avut șanse să demonstreze în Europa League că merită să joace mai mult și în campionat, dar unii dintre ei nu au arătat acest lucru".

Nicolae Dică a precizat că dorește un adversar puternic în șaisprezecimile de finală ale Europa League. "În faza următoare îmi doresc cel mai puternic adversar. Vreau să ne măsurăm cu cei mai mari, să vedem și noi unde suntem. Îmi doresc ca oamenii să vadă o echipă puternică la București. Dar cu oricine vom pica va fi foarte greu pentru că sunt adversari foarte puternici", a explicat el.

Echipa de fotbal FCSB a fost învinsă de formația elvețiană FC Lugano cu scorul de 2-1 (2-0), joi seara, pe Arena Națională din București . În urma acestei înfrângeri, FCSB a încheiat pe locul doi în clasamentul Grupei G a Europa League, în spatele formației Viktoria Plzen din Cehia.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale