Dică (FCSB), după ce Alibec a izbucnit în plâns: Suntem alături de el, trece printr-un moment dificil

Dică (FCSB), după ce Alibec a izbucnit în plâns: Suntem alături de el, trece printr-un moment dificil

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, joi seara, într-o conferință de presă, că nu a sesizat că Denis Alibec a izbucnit în plâns după ce a fost huiduit de spectatori, dar a precizat că toți sunt alături de el pentru că trece printr-un moment dificil.

"Nu știu exact ce s-a întâmplat cu Denis, în acel moment eu eram concentrat la joc. Am înțeles că a avut o reacție, dar eu nu l-am văzut atunci. Noi suntem alături de el, îl vom ajuta cât putem de mult pentru a trece peste acest moment mai dificil. Se întâmplă în cariera oricărui jucător. Și eu am avut momente când 6-7 meciuri nu am reușit să marchez. El trebuie să muncească în continuare, să facă sacrificii și cu siguranță va avea evoluții bune. El e un caracter puternic și poate trece peste acest moment. Important nu e de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici", a spus Dică.

La rândul său, fotbalistul echipei FCSB, Constantin Budescu, a declarat că nu e normal ca spectatorii să îl huiduie pe colegul său. "Nu e normal ce i se întâmplă. Nu am apucat să vorbesc cu el. O să vorbim acum, în cantonament. Trece printr-o situație delicată din păcate pentru el, dar și pentru noi. El este unul dintre cei mai buni atacanți din țară și ne putea ajuta foarte mult. Îi este și lui foarte greu. Sper să își revină cât mai repede. Eu nu l-am mai văzut așa. Și din ce îl cunosc, dacă lumea o să continue așa (n.r. — să îl huiduie), nu o să îl ajute cu nimic. Nu e vorba despre presiune, el este genul de jucător care rezistă la presiune. Din păcate s-au adunat foarte multe și nu e normal", a precizat Budescu.

Atacantul Denis Alibec a izbucnit în plâns pe banca de rezerve după ce a fost huiduit de spectatorii prezenți pe Arena Națională la meciul FCSB — Hapoel Beer Sheva în momentul înlocuirii sale cu Harlem Gnohere din minutul 70. Vizibil afectat de reacția publicului, Alibec s-a retras apoi la vestiare fără să mai aștepte sfârșitul partidei.

Echipa de fotbal FCSB s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Europa League, după ce a terminat la egalitate cu formația israeliană Hapoel Beer Sheva, 1-1 (1-1), partida de joi seara, disputată pe Arena Națională din București, în cadrul etapei a 4-a a Grupei G. FCSB mai are de jucat două meciuri, în deplasare cu Viktoria Plzen (23 noiembrie) și acasă cu Lugano (7 decembrie).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro