Dică dezamăgit de jocul echipei: „La pauză, trebuia să schimb vreo 7-8”

Dică dezamăgit de jocul echipei: „La pauză, trebuia să schimb vreo 7-8”

Nicolae Dică a fost dezamăgit de jocul practicat de echipa sa în fața revelației noului sezon din Superligă. Antrenorul roș-albaștrilor a spus că trebuia să schimbe 7-8 jucători la pauză.

Dică dezamăgit de jocul echipei: „La pauză, trebuia să schimb vreo 7-8”

Dică a declarat, la finalul partidei cu Hermannstadt, că echipa sa a făcut un meci foarte slab. El le-a atras atenția jucătorilor să fie atenți deoarece urma o partidă dificilă cu sibienii. Încă din minutul 30, Dică voia să facă minim 3 modificări în compartimentul ofensiv.

Am făcut o partidă foarte slabă, nu-mi doream acest lucru, nu mă așteptam la acest lucru. După jocul cu Viking le-am atras atenția jucătorilor că urmează o partidă foarte grea. Trebuie să uităm cât mai repede această calificare. În minutul 30 am vrut să fac trei schimbări.

La pauză, trebuia să schimb vreo 7-8, am gândit să-i schimb pe cei patru pentru că nu puneam probleme pe faza ofensivă. De asta am gândit să vin cu jucători cu o calitate ofensivă bună. Nici în a doua repriză nu am reușit să facem un joc bun.

Are importanță cine marchează? Am marcat goluri, problema noastră este că primim goluri foarte ușor. În careu trebuie să fim sută la sută, să reușim să marcăm goluri. Nu vreau să fac acum o analiză a unui jucător, pe mine mă interesează echipa, apoi analiza jucătorilor o fac și o spun lor în vestiar.

Le-am cerut înainte de joc să avem această atitudine, am avut-o de foarte puține ori în această seară și de asta nu am reușit să câștigăm. (n.r. - despre Tavi Popescu) Este un jucător care, până astăzi, a făcut foarte multe lucruri bune pe faza defensivă. Pe faza ofensivă nu are realizările pe care le așteptăm cu toții, este un jucător de echipă națională, trebuie să avem răbdare cu el.

Eu sunt cel care-l susțin și am încredere în el că va reuși să ajute echipa.”, a declarat la final Nicolae Dică, potrivit Sport.ro .

FCSB a încheiat la egalitate partida cu Hermannstadt disputată pe teren propriu, în fața a peste 9.000 de spectatori. Gazdele au revenit după ce au fost conduse de două ori. Butean a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 21. Dawa a restabilit egalitatea în minutul 34. Paraschiv a punctat perfect cu capul în minutul 65 și i-a readus pe sibieni în avantaj. Edjouma a restabilit egalitatea în minutul 93 și a salvat un punct pentru gazde.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...