Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

DICTATURĂ! Lifturi exclusiv pentru parlamentari și țarc pentru jurnaliști. La...Casa Poporului!!!

DICTATURĂ! Lifturi exclusiv pentru parlamentari și țarc pentru jurnaliști. La...Casa Poporului!!! Conducerea Parlamentului a luat miercuri măsuri speciale de securitate, în ziua dezbaterii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, relatează G4Media.ro.

Astfel, în premieră mai multe lifturi au fost rezervate exclusiv parlamentarilor, nimeni altcineva neavând voie să le folosească. Senatorii și deputații USR au contestat măsura, anunțând că, din solidaritate cu presa, nu vor folosi nici ei lifturile rezervate special parlamentarilor.

De asemenea, holurile care fac legătura dintre Camera Deputaților și Senat au fost blocate, nemaiputându-se trece dintre-o parte în alta. Pe unul dintre holuri, un angajat ne-a spus că este interzisă trecerea spunând că a primit această dispoziție de ”sus”. Ce altul dintre holuri, a fost montată o bandă roșie care interzice trecerea.

Pentru jurnaliștii prezenți la Parlament a fost montat un țarc pe holul principal.

Nu în ultimul rând, accesul oricăror alte persoane în afară de parlamentari, jurnaliști sau angajați ai Parlamentului este restricționat pe holul principal de unde se face accesul în sala unde va fi dezbătută moțiunea de cenzură.

Sunt măsuri de securitate fără precedent luate de conducerea Parlamentului.

Marți, s-au luat măsuri și împotriva USR. Parlamentarii acestui partid nu mai au voie să aducă în clădire invitați până la finalul acestei sesiuni. Măsura a fost luată după ce mai mulți protestatari au intrat săptămâna trecută în parlament, cu invitații de la grupul USR, și au scandat împotriva PSD și a Guvernului.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 FOTO Simona Halep / „A fost o seară magică la balul de la Wimbledon, nu o voi uita niciodată”

2 VIDEO Priviți-o cum fuge, nenorocita, când e întrebată despre 10 august și Carmen Dan! Oameni buni, a fugit de…

3 STENOGRAME Cum s-au păruit Dăncilă și Firea în CEx. Degringoladă TOTALĂ în PSD!

4 ALERTĂ CIRC în PSD! Carmen Dan demisionează de la Interne și-o atacă pe Dăncilă! „PSD a cedat în faţa lui Ioha…

5 GRAV! Șefa Curții Supreme spune ADEVĂRUL despre călăii PSD din CCR! „Care au fost interesele?”

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări