DICTATURĂ! Lifturi exclusiv pentru parlamentari și țarc pentru jurnaliști. La...Casa Poporului!!!

DICTATURĂ! Lifturi exclusiv pentru parlamentari și țarc pentru jurnaliști. La...Casa Poporului!!!

DICTATURĂ! Lifturi exclusiv pentru parlamentari și țarc pentru jurnaliști. La...Casa Poporului!!! Conducerea Parlamentului a luat miercuri măsuri speciale de securitate, în ziua dezbaterii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, relatează  G4Media.ro .

Astfel, în premieră mai multe lifturi au fost rezervate exclusiv parlamentarilor, nimeni altcineva neavând voie să le folosească. Senatorii și deputații USR au contestat măsura, anunțând că, din solidaritate cu presa, nu vor folosi nici ei lifturile rezervate special parlamentarilor.

De asemenea, holurile care fac legătura dintre Camera Deputaților și Senat au fost blocate, nemaiputându-se trece dintre-o parte în alta. Pe unul dintre holuri, un angajat ne-a spus că este interzisă trecerea spunând că a primit această dispoziție de ”sus”. Ce altul dintre holuri, a fost montată o bandă roșie care interzice trecerea.

Pentru jurnaliștii prezenți la Parlament a fost montat un țarc pe holul principal.

Nu în ultimul rând, accesul oricăror alte persoane în afară de parlamentari, jurnaliști sau angajați ai Parlamentului este restricționat pe holul principal de unde se face accesul în sala unde va fi dezbătută moțiunea de cenzură.

Sunt măsuri de securitate fără precedent luate de conducerea Parlamentului.

Marți, s-au luat măsuri și împotriva USR. Parlamentarii acestui partid nu mai au voie să aducă în clădire invitați până la finalul acestei sesiuni. Măsura a fost luată după ce mai mulți protestatari au intrat săptămâna trecută în parlament, cu invitații de la grupul USR, și au scandat împotriva PSD și a Guvernului.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...