Dihania scăpată din cușcă e încă un puișor! Omenirea va trece prin momente grele în următorii doi ani

Dihania scăpată din cușcă e încă un puișor! Omenirea va trece prin momente grele în următorii doi ani

Dihania scăpată din cușcă e încă un puișor! Omenirea va trece prin momente grele în următorii doi ani.

Noi, aici la Comisarul.ro, am început monitorizarea dihaniei care a scăpat din cușcă în China când în România aproape că nu știa nimeni despre fenomen. Nu vreți să știți ce scriau cei din presa independentă din SUA încă din ianuarie! Și ce filmări au fost interzise de youtube. Și câtă informație cenzurată în mod odios de Facebook.

Oameni buni, acest virus abia a înviat. Se află în stadiul incipient al dezvoltării sale. Omenirea încă nu s-a dezmeticit. Doar își dă cu părerea. Cu argumentele științifice știute. Clasice. Știți care este părerea noastră? Această dihanie este încă o necunoscută. Și va dezvolta, pe măsura ce va crește, puteri de care virusologii lumii se vor înspăimânta.

Vaccin? Vorbe de paradă. Simple amăgiri înainte de următorul an și jumătate.

Diminuarea pandemiei în următoarele săptămâni? O altă amăgire. Va crește numărul de infectări. Numărul de decese va deveni o constantă.

Este China de vină? Da, dar numai pentru că liderii comuniști sunt niște imbecili al căror prim impuls este să ascundă rahatul sub preș. Dacă ar fi raportat cu maximă promptitudine ce se întâmplă, chemând în ajutor, la fața locului, reprezentanți ai comunității științifice, nu s-ar fi creat deruta ce bântuie acum omenirea. Am fi asistat la o alertare corectă. La o linie de comportament unitară. La o conștientizare mai mare în rândul oamenilor.

Deține cineva o soluție? Nu.

---------------

Citiți cu mare atenție ce scrie acest medic, oameni buni! 

Doctorul Aurel Furtună de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina afirmă că SARS Cov-2, cum este numit oficial coronavirusul, este un „ucigaş perfect”, creat „fie de un geniu al răului, fie chiar de Creator”. Medicul îşi argumentează afirmaţia explicând că „până la un moment dat, aparatul respirator este indemn, diafragmul şi muşchii intercostali şi abdominali, ce asigură ventilaţia naturală sunt indemne” şi este cu totul altceva care produce dezastrul şi moartea.

Aurel Furtună adaugă faptul că 2/3 dintre bolnavii de Covid-19 ajunşi la intubaţie nu pot fi salvaţi. Motivul? Practic, singurul cărăuş de oxygen din organism, Hemoglobina, este foarte grav afectat, astfel că în loc să transporte oxygen, transportă virus Covid-19 către toate celulele şi ţesuturile organismului.

„Ei bine s-a aflat că virusul nu poate fi găsit în plasma bolnavului (viremie) fiind ascuns chiar în interiorul eritrocitelor, unde acesta înlocuieşte molecula de fier din nucleul porfirinic al Hemoglobinei. Că sideremia, hemosiderina şi transferina […] sunt anormal de crescute, însă ineficiente de vreme ce fierul nu este acolo unde trebuie, în Hemoglobină. Locul fierului este luat de virus care duce moartea în pulmoni(nu oxygen salvator) şi în toate organele corpului. Este ca şi cum cala unei corăbii ce trebuie să transporte nişte oşteni salvatori, conţine de fapt nişte ucigaşi tăcuţi. Într-un târziu, sistemul imun al organismului intervine intempestiv şi definitivează dezastrul, dar peste tot în toate organele şi sistemele”, scrie doctorul într-o postare publicată, joi, pe Facebook.

În postarea sa, Aurel Furtună ridică şi problema dacă „un vaccin specific va fi eficient, sau va fi inutil” şi opinează că „un medicament antiviral nou va fi mult mai eficient decât un vaccin, pentru început”.

Până la descoperirea unei soluţii optime, medicul informează că „serul specific antiviral şi/sau o banală transfuzie de sânge sunt salvatoare”, întrucât acestea “aduc eritrocite noi care conţin Hemoglobină fără virus, aptă pentru transportul oxigenului de la membrana alveolo-capilară spre ţesuturi şi organe”.

Iată mesajul medicului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina:

SARS Cov-2 UCIGASUL PERFECT

Anesteziştii care intubau cazurile grave şi severe ale bolnavilor de Covid-19 şi-au dat seama că această infecţie virală nu se încadrează în nici un tipar clinic de pneumonie virală, în nici un tipar de ventilaţie mecanică asistată. Că administrarea de volume crescânde şi în condiţii hiperbare de oxygen sunt inutile. Şi că 2/3 din cei care ajung la intubaţie nu pot fi salvaţi. Că administrarea de ser hiperimun specific şi chiar nespecific, chiar transfuziile de sânge izo-grup, izo-Rh, pot fi cel mai adesea, soluţia salvatoare. Că Hidroxiclorochină este eficientă doar în prima fază a bolii, apoi este total ineficientă. Că numai administrarea de Remdesivir mai poate ajuta bolnavul alături de cortizon în doze onorabile, dar în faze avansate şi acestea sunt ineficiente.

Pentru că singurul cărăuş de oxygen din organism, Hemoglobină, este foarte grav afectat. Şi că în loc să transporte oxygen, transportă virus Covid-19 către toate celulele şi ţesuturile organismului.

SARS Cov-2 este ucigaşul perfect. Creat fie de un geniu al răului, fie chiar de Creator. Pentru că până la un moment dat, aparatul respirator este indemn, diafragmul şi muşchii intercostali şi abdominali, ce asigură ventilaţia naturală sunt indemne, altceva producând dezastrul şi moartea. Ei bine s-a aflat că virusul nu poate fi găsit în plasma bolnavului(viremie) fiind ascuns chiar în interiorul eritrocitelor, unde acesta înlocuieşte molecula de fier din nucleul porfirinic al Hemoglobinei. Că sideremia, hemosiderina şi transferina sunt (factorii de utilizare şi eficienta al molecule ferice) sunt anormal de crescute, însă ineficiente de vreme ce fierul nu este acolo unde trebuie, în Hemoglobină. Locul fierului este luat de virus care duce moartea în pulmoni (nu oxygen salvator) şi în toate organele corpului. Este ca şi cum cala unei corăbii ce trebuie să transporte nişte oşteni salvatori, conţine de fapt nişte ucigaşi tăcuţi.

Într-un târziu, sistemul imun al organismului intervine intempestiv şi definitivează dezastrul, dar peste tot în toate organele şi sistemele. Acum se pune problema: va fi un vaccin specific eficient, sau va fi inutil ? Cu siguranţă un medicament antiviral nou, va fi mult mai eficient decât un vaccin, pentru început. Până atunci, serul specific antiviral şi/sau o banală transfuzie de sânge sunt salvatoare. Pentru că aduc eritrocite noi care conţin Hemoglobină fără virus, aptă pentru transportul oxigenului de la membrană alveolo-capilară spre ţesuturi şi organe.

Se mai pune şi o problemă individuală de noroc: sistemul antigenic HLA al organismului. Pentru că sunt grupe susceptibile în a face o boală inaparentă, dar şi grupe la care evoluţia este spre dezastru.

N.B. Foarte multe dintre aceste date au fost furnizate de un eminent hematolog, D-na Dr. Andreescu de la Spitalul Colentina.

Dr. Aurel Furtună

Urmărește mai jos, în timp real, evoluția pandemiei în Europa și în lume:

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie