DIICOT a înăsprit acuzațiile pentru frații Tate. O nouă victimă a apărut în anchetă

DIICOT a înăsprit acuzațiile pentru frații Tate. O nouă victimă a apărut în anchetă

DIICOT a schimbat încadrarea juridică în cazul fraților Tate și cu privire la ceilalți doi inculpați din dosar din trafic de persoane în trafic de persoane în formă continuată, infracțiunea mai gravă decât cea reținută inițial. De asemenea, o nouă victimă a apărut în anchetă.

Frații Tate au fost duși la DIICOT pentru a fi înștiințați de noua încadrare. Foto: Inquam Photos

"S-a comunicat celor patru inculpați o schimbare de încadrare juridică, din infracțiunea de trafic de persoane în infracțiunea de trafic de persoane în formă continuată", potrivit DIICOT.

De asemenea, în sarcina unuia dintre inculpați s-a reținut încă un act material al traficului de persoane (cu privire la o altă persoană vătămată), arată aceeași sursă.

Mai exact, în anchetă a apărut o nouă victimă, acuzația legată de aceasta fiind adusă lui Andrew Tate, spun sursele Adevărul. Astfel, numărul părţilor vătămate din dosar a ajuns la şapte.

Celor patru inculpați li s-au adus la cunoștință extinderile marți, 13 iunie.

Fraţii Tate, în arest la domiciliu

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi în data de 30 decembrie 2022, împreună cu două complice - o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, mandatele lor fiind apoi prelungite de mai multe ori de către judecători. Ulterior, în luna aprilie, toţi cei patru au fost plasaţi în arest la domiciliu.

Andrew şi Tristan Tate, care au cetăţenie britanică, şi cele două tinere care le-ar fi fost complice-Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel- sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, care erau mai apoi postate pe site-uri pentru adulţi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?