DIICOT: Aproximativ 10 milioane de ţigarete, descoperite într-un container din Portul Constanţa Sud Agigea

DIICOT: Aproximativ 10 milioane de ţigarete, descoperite într-un container din Portul Constanţa Sud Agigea

Aproximativ 10 milioane de ţigarete au fost descoperite de autorităţi în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din Georgia, a informat, luni, DIICOT.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis AGERPRES, pe 3 aprilie, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime au efectuat 6 percheziţii domiciliare într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

"În cauză s-a stabilit că, în urma unui control efectuat în Portul Constanţa Sud Agigea de către procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO - Porturi Maritime şi specialişti din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea, asupra unui container sosit din Georgia, având ca destinatar o societate comercială din Bucureşti, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 10.000.000 de ţigarete", se menţionează în comunicat.

DIICOT precizează că în urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate pentru cercetări 5 laptop-uri, 3 unităţi de lucru tip PC, 3 imprimante, stickuri de stocare, 5 telefoane mobile, dar şi înscrisuri constând în documente vamale şi comerciale.

De asemenea, precizează sursa citată, trei persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime în vederea audierii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro