DIICOT: Aproximativ 10 milioane de ţigarete, descoperite într-un container din Portul Constanţa Sud Agigea

DIICOT: Aproximativ 10 milioane de ţigarete, descoperite într-un container din Portul Constanţa Sud Agigea

Aproximativ 10 milioane de ţigarete au fost descoperite de autorităţi în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din Georgia, a informat, luni, DIICOT.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis AGERPRES, pe 3 aprilie, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime au efectuat 6 percheziţii domiciliare într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

"În cauză s-a stabilit că, în urma unui control efectuat în Portul Constanţa Sud Agigea de către procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO - Porturi Maritime şi specialişti din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea, asupra unui container sosit din Georgia, având ca destinatar o societate comercială din Bucureşti, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 10.000.000 de ţigarete", se menţionează în comunicat.

DIICOT precizează că în urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate pentru cercetări 5 laptop-uri, 3 unităţi de lucru tip PC, 3 imprimante, stickuri de stocare, 5 telefoane mobile, dar şi înscrisuri constând în documente vamale şi comerciale.

De asemenea, precizează sursa citată, trei persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime în vederea audierii. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?