DIICOT extinde ancheta în dosarul fraților Tate

DIICOT extinde ancheta în dosarul fraților Tate

DIICOT a extins ancheta în dosarul fraților Tate, unul dintre aceștia, Tristan, fiind acuzat de instigare la lovire, iar Georgiana Naghel, modelul cercetat alături de cei doi, este suspectată de lovire, au declarat surse judiciare pentru Adevărul.

Frații Tate sunt cercetați în arest la domiciliu. Foto: captură

În cazul Georgianei Naghel, despre care se crede că ar fi iubita lui Andrew Tate, procurorii au extins ancheta și pentru acces ilegal la un sistem informatic și modificarea datelor informatice, au precizat sursele citate.

Mai exact, Tristan Tate ar fi instigat-o pe Naghel la lovirea uneia dintre victime, arată sursele Adevărul.

Frații Tate, în arest la domiciliu

În urmă cu câteva săptămâni, frații Tate au fost plasați în arest la domiciliu, după ce pe 30 decembrie au fost arestați preventiv, împreună cu două complice - o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, mandatele lor fiind apoi prelungite de mai multe ori de către judecători.

Andrew şi Tristan Tate, care au cetăţenie britanică, cele două tinere care le-au fost complice-Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel- sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, care erau mai apoi postate pe site-uri pentru adulţi.

Cele două femei cercetate alături de frații Tate sunt Luana Radu și Georgiana Nachel.

Potrivit Daily Mail , Luana Radu, în vârstă de 32 de ani, a lucrat anterior la o secție de poliție din centrul Bucureștiului, însă a renunțat la poliție în urmă cu opt ani pentru a urma o carieră în domeniul videochatului.

Modelul Georgiana Naghel, în vârstă de 28 de ani, care este și cetățean american, este descrisă ca fiind o femeie de afaceri și influencer, despre care se crede că se întâlnea cu Tate de aproape un an.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?