DIICOT: Heroină în valoare de un milion de euro, confiscată în urma unor percheziţii

DIICOT: Heroină în valoare de un milion de euro, confiscată în urma unor percheziţii

Procurorii DIICOT au confiscat peste 33 de kilograme de heroină, cu o valoare pe "piaţa neagră" de peste un milion de euro, în urma mai multor percheziţii efectuate la persoane suspectate de trafic de droguri.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis, luni, AGERPRES, gruparea infracţională, formată din patru suspecţi, realiza tranzacţii cu importante cantităţi de droguri, de ordinul zecilor de kilograme, acţionând într-un mod precaut, doar prin intermediul unor persoane de încredere.

Membrii grupării ar fi intenţionat să comercializeze pe teritoriul României şi al altor state europene "o cantitate foarte mare de heroină", pe care o procuraseră de la un cetăţean turc, aceasta fiind depozitată într-o clădire dezafectată de pe teritoriul municipiului Bucureşti şi la domiciliile a doi suspecţi de pe teritoriul judeţului Timiş.

"Vineri, procurorii DIICOT - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog, au efectuat un număr de 5 percheziţii domiciliare, în urma cărora a fost ridicată cantitatea de 33,5 kg de heroină, de puritate 50%, cu o valoare totală pe piaţa neagră de 1.000.000 euro, 5 telefoane mobile şi sumele de 1.950 de euro şi 9.800 de lei", arată anchetatorii.

DIICOT informează că Tribunalul Bucureşti a dispus, duminică, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile faţă de două persoane, iar faţă de alţi doi a fost dispusă măsura arestului la domiciliu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front