DIICOT: Şapte persoane, reţinute pentru vânzarea de cannabis şi MDMA în Cluj-Napoca

DIICOT: Şapte persoane, reţinute pentru vânzarea de cannabis şi MDMA în Cluj-Napoca

Procurorii DIICOT au reţinut şapte persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, în urma unor percheziţii în judeţele Cluj şi Maramureş.

"Inculpaţii au desfăşurat activităţi de procurare şi plasare, în diferite modalităţi, de droguri de risc şi mare risc, în special de cannabis şi MDMA, precum şi de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca", se arată într-un comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) transmis, sâmbătă, AGERPRES.

Procurorii, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj, au efectuat, vineri, 25 de percheziţii domiciliare, în judeţele Cluj şi Maramureş, în urma cărora au fost ridicate 12,25 kg de cannabis, 18 plante de cannabis, 400 de comprimate de MDMA, 72 de grame de substanţe psihoactive, sumele de 29.330 de euro şi 131.950 de lei, aparatură specifică ambalării şi vidării, 11 grindere, şase cântare electronice şi două pistoale cu aer comprimat.

"Inculpaţii vor fi prezentaţi, sâmbătă, Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile", arată sursa citată.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba-Iulia, BCCO Braşov, BCCO Târgu-Mureş, SCCO - Bistriţa-Năsăud, SCCO - Sălaj, SCCO - Maramureş, al echipei canine din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră a Aeroportului Cluj-Napoca şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…