DIICOT: Traficant de droguri, prins la Piatra Neamț cu peste 800 de tablete ecstasy

DIICOT: Traficant de droguri, prins la Piatra Neamț cu peste 800 de tablete ecstasy

Un traficant din municipiul Piatra Neamț a fost prins de procurorii DIICOT în timp ce încerca să vândă 884 de tablete ecstasy, drogurile fiind aduse din Olanda.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, traficantul se numește Ilie Petru și a fost reținut, joi, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu. El va fi prezentat, vineri, la Tribunalul Neamț cu propunere de arestare preventivă.

Ilie Petru a fost surprins joi în flagrant pe raza municipiului Piatra Neamț, având asupra sa 884 de tablete ecstasy, pe care intenționa să le comercializeze în aceeași zi consumatorilor.

Anchetatorii susțin că, începând cu anul 2016, Ilie Petru s-a aprovizionat cu cantități semnificative de droguri din afara teritoriului României, în special din Olanda.

Substanțele psihoactive erau ulterior comercializate engros de Ilie Petru, respectiv în cantități de cel puțin 20 — 30 comprimate, către alți traficanți de pe raza județelor Neamț și Bacău, care la rândul lor vindeau tabletele consumatorilor la prețuri mult mai mari.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Neamț și Bacău.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...