Din ciclul: Ce mai fac „valorile” României de Sărbători

Din ciclul: Ce mai fac „valorile” României de Sărbători

Din ciclul: Ce mai fac „valorile” României de Sărbători.

Deoarece nu a mai fost activ pe rețelele de socializare, Alex Bodi a decis, în această perioadă frumoasă a Crăciunului, să susțină o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram. Cele mai multe întrebări au fost legate de relația pe care o are cu rusoaica Daria Radionova, despre care afaceristul spune că „mai mult decât atât nu se putea cere”.

Alex Bodi a făcut mai multe declarații neașteptate! El își dorește să se mai căsătorească și să aibă doi băieți. Întrebat dacă se vede căsătorit cu Daria Radionova, afaceristul a oferit următorul răspuns: „Cine știe... Poate în curând dacă asta vrea Dumnezeu”, semn că rusoaica ar putea fi următoarea femeie cu care își dorește să își petreacă tot restul vieții.

alex bodi
Alex Bodi, întrebat dacă vrea să se căsătorească cu Daria Radionova[Sursa foto: Instagram]

 Deși aflat în arest la domiciliu, Alex Bodi își poate vedea fiicele de sărbători

După ce a fost eliberat de la Penitenciarul din Craiova, Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu. El nu are voie, însă, să părăsească domiciliul din localitatea Tunari fără a avea în prealabil un acord din partea organelor judiciare. Cătălin Dancu, avocatul afaceristului, a dezvăluit pentru  wowbiz.ro că ambele sale fetițe vor veni în vizită de sărbători.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria