Dinamo a fost în avantaj doar 2 minute

Dinamo a fost în avantaj doar 2 minute

Dinamo Bucureşti a fost ţinută în şah de FC Voluntari, 1-1 (1-1), vineri seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, într-un meci din etapa a 7-a a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Foto: sportpictures.eu

Dinamo, care a controlat jocul de la un capăt la altul, a reuşit să deschidă scorul prin francezul Eddy Gnahore (35), cu un şut din voleu, deviat de Igor Armaş. Ilfovenii au egalat imediat, prin argentinianul Juan Cascini (37), lăsat nemarcat la centrarea lui Vadim Raţă. Dinamo şi-a creat puţine ocazii de gol în repriza secundă, kosovarul Astrit Selmani fiind blocat in extremis de portarul Jesus Fernandez (74), în timp ce Dani Iglesias (81) a şutat la colţul lung, puţin alături.

Oaspeţii au avut ocaziile mai mare, dar Nicolae Carnat (82) a trimis în bară de la 25 de metri, iar Daniel Florea a reluat pe lângă poartă (90+6) din marginea careului mic, la ultima fază a meciului.

Arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty pentru Dinamo în min. 53, pentru henţ în careu la Radu Boboc, dar a revenit asupra deciziei după vizionarea reluărilor video.

Dinamo rămâne cu o singură victorie în play-out, trei egaluri şi trei eşecuri.

FC Voluntari are trei egaluri şi un eşec în ultimele patru etape.

Dinamo a câştigat ambele meciuri directe din sezonul regulat, cu 3-2 în deplasare şi 1-0 acasă.Până la finalul sezonului, Dinamo mai are de jucat cu Universitatea Cluj (în deplasare) şi UTA Arad (acasă), iar FC Voluntari cu FC Botoşani (în deplasare) şi cu Universitatea Cluj (acasă).

Dinamo Bucureşti - FC Voluntari 1-1 (1-1), Stadion Arcul de Triumf - BucureştiAu marcat: Eddy Gnahore (35), respectiv Juan Cascini (37). Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Robert Avram (Piteşti) Arbitru video: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Mihăiţă Necula (Bucureşti)

Observatori: Cristina Babadac (Reşiţa) - CCA, Ion Marin (Bucureşti) - LPF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...