Dinamo, acuzații de blat după Voluntari - Hermannstadt. „Mă gândeam că prieteniile au dispărut”

Dinamo, acuzații de blat după Voluntari - Hermannstadt. „Mă gândeam că prieteniile au dispărut”

FC Voluntari a câștigat vineri meciul cu Hermannstadt, 1-0, și i-a cedat locul 9, primul retrogradabil, lui Dinamo, în clasamentul play-out-ului. Ilfovenii au acum două puncte în fața alb-roșilor.

FC Voluntari, prima victorie după 12 meciuri fără succes. Foto Facebook

Hermannstadt le-a administrat ”câinilor” etapa trecută un sec 3-0, pentru ca acum să cedeze fără prea mare strădanie în fața Voluntariului, echipă aflată în luptă directă cu Dinamo pentru evitarea retrogradării. Victoria rivalei le-a lăsat un gust amar oficialilor formației bucureștene. Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a acuzat chiar că pe stadionul „Anghel Iordănescu” a fost vorba de un blat. Iar succesul a venit în urma penalty făcut cadou de sibianul Butean, care a făcut henț în careu la un duelul aerian consumat în minutul 68.

Antrenorii și-au făcut junioratul la Petrolul

Oficialul dinamovist a spus la Prima Sport: „Partida de la Voluntari mi-a lăsat un gust amar. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înșelat”. Andrei Nicolescu se bazează pe faptul că antrenorii celor două formații, Marius Mădărășanu și Florin Pârvu au crescut împreună la juniorii Petrolului Ploiești și sunt buni prieteni.

Cu Hermannstadt, Voluntari și-a trecut în cont prima victorie după 12 etape consecutive în care obținuse 4 remize și fusese învinsă de 8 ori. În urma victoriei de vineri, ilfovenii au urcat pe locul 6 în clasamentul play-out-ului, cu 17 puncte, în vreme ce Dinamo se află pe poziția a 9-a, penultima, cu 15 puncte.

Replica sibienilor

„Domnul Nicolescu vorbește mult și prost, mai ales în ultima vreme. În loc să (mai) facă acest lucru, noi îl sfătuim să vorbească și să facă mai mult(e) pentru echipa pe care o reprezintă dumnealui. Și noi am putea să vorbim despre echipa domniei sale și să-i aducem tot felul de aprecieri, dar noi, sibienii, avem educație și bun-simț”, a fost replica managerului sibienilor, Radu Neguț, printr-un comunicat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?