Dinamo, administrator nou, probleme vechi

Dinamo, administrator nou, probleme vechi

De la retrogradarea istorică în Liga a II-a, Dinamo a fost sat fără câini. Problemele pot dispărea începând de azi, după ce tânărul Vlad Iacob a fost numit şi ales în funcţia de administrator al clubului. Deţinător al unui masterat în «Football Business» la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona şi absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, conducătorul a fost votat astăzi, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acţionarilor Dinamo 1948 şi anunţă că şi-a propus să echilibreze situaţia financiară în cel mai scurt timp.

El va face echipă cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu şi cu asociaţia suporterilor, DDB, în încercarea de a redresa clubul.

Din cauza dezertării lui Iuliu Mureşan, multe dintre deciziile capitale care trebuiau luate în cadrul clubului bucureştean, printre care şi desemnarea antrenorului, au fost blocate din cauza lipsei unui administrator special.

Câinii se pregătesc pentru debutul în Liga a II-a, programat peste două săptămâni, contra formaţiei Spartac Progresul, venită din Liga a III-a.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...