Dinamo, pe un butoi cu pulbere. Contre între Zăvăleanu și actualii acționari după decizia Tribunalului

Dinamo, pe un butoi cu pulbere. Contre între Zăvăleanu și actualii acționari după decizia Tribunalului

Dinamo a revenit în Superliga după un an în care a activat în liga secundă, însă există probleme serioase la clubul alb-roșu.

Dinamo e în Superliga, dar nu scapă de insolvență. Foto Inquam

Luni, Tribunalul București a decis să amâne iar decizia aprobării planului de reorganizare a clubului Dinamo, la cererea noilor acționari. Azi a fost programată o nouă întâlnire cu oficialii grupării din Ștefan cel Mare și, contrar tuturor estimărilor pesimiste ale dinamoviștilor și în ciuda protestului magistraților, dosarul s-a aflat pe masa Tribunalului București.

Verdictul a fost dat de judecătoare după doar un minut petrecut în sală: o nouă amânare, până pe 13 iulie 2023!

Nu se înghesuie nimeni să bage bani la Dinamo

Între timp, continuă contrele dintre conducătorii lui Dinamo. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, consideră că ieșirea din insolvență este foarte departe și arată cu degetul spre acționari: Vlad Iacob, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

„Depinde de dorința actualilor noștri acționari de a coopta oameni care vin direct cu bani în Dinamo, cu sume serioase și care sunt gata să susțină activitatea lui Dinamo. Dacă lucrurile funcționează ca astăzi, nu vad o închidere a procedurii.

Razvan Zăvăleanu simte că nu toată lumea trage în aceeași direcție. Foto Sportpictures

Razvan Zăvăleanu simte că nu toată lumea trage în aceeași direcție. Foto Sportpictures

Nu mi se pare că se înghesuie oamenii ca să participe la această strategie. Poate că ar trebui gândită puțin o schimbare, cred că ar trebui flexibilizată poziția noilor noștri acționari, astfel încât ceea ce s-a discutat inițial, adică atragerea unor oameni cu bani, să poată fi pus în practică la modul propriu”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit PlaySport.

Toți dinamoviștii ar trebui să aibă același obiectiv

”Parcă se vrea amânarea permanentă. Acum, avocata lui Fabbrini (n.r. reprezentant al echipei Dinamo din liga a patra) a cerut să se sesizeze Curtea Constituțională. E ilogic”, a comentat administratorul judiciar al echipei.

Acesta a vorbit și despre planul de reorganizare a clubului Dinamo: ”O modificare de plan este doar un bonus pentru acționari. E foarte adevărat că e vorba de câteva milioane de euro. Totuși, e vorba de un bonus. Nu ar avea de că să fie respins. Dar și în perspectiva cea mai neagră în care va fi respins definitiv, acționarii trebuie să respecte planul existent.

Eu m-aș fi așteptat ca toți cei care gravitează în jurul lui Dinamo să aibă același obiectiv. Să salvăm echipa și toți să tragă la aceeași căruță”, a completat Răzvan Zăvăleanu, la DigiSport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat