Dinamo - Petrolul, decis de două gafe colosale. Duel încins în „orezăria” de pe Arcul de Triumf VIDEO

Dinamo - Petrolul, decis de două gafe colosale. Duel încins în „orezăria” de pe Arcul de Triumf VIDEO

Dinamo și Petrolul au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Stadionul ''Arcul de Triumf'' din Capitală, într-un meci din etapa a 7-a a Superligii de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin portughezul Goncalo Gregorio (21), după o eroare imensă a fundaşului ivorian Seniko Doua. Petrolul a egalat prin Zoran Petrovic (37), tot după o greşeală, a lui Christian Ilic. Mihai Roman II, la redebutul său pentru Petrolul, a trimis mingea în bara transversală (86).

Dinamo și Petrolul au avut un inamic comun. După antrenorul Florin Pârvu, și Ovidiu Burcă a avut o reacție dură legată de modul în care a arătat suprafața de joc. „Nu prea e de vorbit despre fotbal. A fost o luptă, o încercare a jucătorilor de a se ține în echilibru. Le-am spus să își adapteze crampoanele la această suprafață. Rămân cu un gust amar. Cea mai bună suprafață de joc din România a devenit cea mai...”, a spus Ovidiu Burcă la Prima Sport.

Ovidiu Burcă, neînvins de 4 etape în Superliga. Foto Sportpictures

Antrenorul dinamovist a pus tunurile pe administratorii arenei Arcul de Triumf: „Ne iau chirie, suprafața e cum e. Ne întreabă cineva dacă vrem banii înapoi, că nu sunt condițiile optime? Iar o să se supere lumea pe mine când spun că statul nu e bun administrator, nu e bun manager.

Avem stadioane frumoase, nu știm să întreținem gazonul. Oamenii care întrețineau înainte suprafețele de joc, eu îi cunosc, trăiau acolo, vorbeau cu iarba, veneau dimineața, când vedeau o ciupercă dădeau cu ceva. Trebuie să ai pasiune, să simți că ai responsabilitate. Acum avem fel și fel de firme, contracte, uitați ce se întâmplă”, a răbufnit Ovidiu Burcă

Dinamo este neînvinsă de patru etape , având două victorii şi două egaluri. Petrolul e neînvinsă de patru etape, având trei victorii şi un egal. Potrivit LPF, acesta a fost al 93-lea meci din campionat, cu 54 de victorii pentru Dinamo, 20 pentru Petrolul şi 19 egaluri.

Dinamo - FC Petrolul Ploieşti 1-1 (1-1)

Au marcat: Goncalo Gregorio (21), respectiv Zoran Petrovic (37).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?