Dinamo, spectacol în Liga Campionilor. Victorie entuziasmantă contra campioanei Danemarcei

Dinamo, spectacol în Liga Campionilor. Victorie entuziasmantă contra campioanei Danemarcei

Calificată deja în play-off-ul pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu două etape rămase de disputat în faza grupelor, Dinamo și-a încântat încă o dată suporterii. A trecut de danezii de la GOG, cu 30-27, într-un meci care a avut totuși o miză.

Dinamo rupe tot la handbal. Foto Mediafax

Cu această victorie, ”dulăii” au trecut pe locul 4 în clasament și, dacă își mențin poziția și după ultima partidă din grupe, vor avea avantajul că vor juca returul din play-off pe teren propriu.

Chiar dacă suntem calificați, ne dorim să facem o partidă bună, jucăm și pentru suporterii care au fost alături de noi la toate meciurile și ne-au ajutat când am avut nevoie. Îmi doresc ca sala să fie plină, cu o atmosferă incendiară”, a declarat înainte de meci interul Robert Militaru. Și așa a fost, spre încântarea fanilor din tribune, care au creat o atmosferă de zile mari.

Ante Kuduz a rupt plasa danezilor

În Sala Polivalentă, dinamoviștii au început tare s-au desprins la două goluri și au condus mereu pe tabelă, chiar și la 3 ”lungimi”, dar GOG s-a apropiat amenințător și la cabine s-a intrat cu scorul 14 - 13.

În partea a doua, ”dulăii” au făcut spectacol, materializat și pe tabelă. Cu Ante Kuduz de neoprit (9 goluri marcate), românii s-au distanțat la 6 goluri cu cinci minute înainte de final. În ultimele minute au mai redus turația și campioane Danemarcei a mai redus din diferență. Rezultat final: 30-27 pentru Dinamo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu