Dinu Maxer, dezvăluiri penibile despre relația de amor cu Nicoleta Luciu

Dinu Maxer, dezvăluiri penibile despre relația de amor cu Nicoleta Luciu

Pe vremea când era o necunoscută și avea doar 15 ani, Nicoleta Luciu a început o relație cu Dinu Maxer, cântăreț cunoscut datorită trupei AXXA, scrie protv.ro .

Cei doi s-au iubit timp de aproximativ opt ani, după care s-au despărțit, iar Nicoleta Luciu a început o relație cu Zsolt Csergo, care i-a devenit soț în anul 2012 și alături de care are patru copii.

Invitat recent într-o emisiune care a fost postată pe YouTube , Dinu Maxer și-a amintit despre începutul relației cu Nicoleta Luciu, care avea să devină una dintre cele mai cunoscute femei din România.

„Nu știu dacă am creat-o eu, dar am făcut foarte multe lucruri ca ea să rămână în lumina reflectoarelor. Pentru Nicoleta eu am făcut de-a lungul anilor trupă muzicală. Ea luase Miss în 1999 și apoi nu mai făcea nimic”, a spus Dinu Maxer.

Artistul a recunoscut și faptul că între el și Nicoleta Luciu au existat și violențe, însă doar verbale: „Au fost violențe doar verbale între noi. Ne certam din gelozie, tot felul de lucruri, inclusiv chestii minore. Am ajuns să cred că o relație se termină atunci când te cerți din lucruri minore”.

În cadrul aceluiași interviu, Dinu Maxer a precizat și că el a fost primul bărbat din viața Nicoletei Luciu, iar acest lucru l-a făcut să fie mândru.

„Eu am cunoscut-o, am agățat-o cântând la o emisiune unde ea era aplaudac. Asta este de notorietate, eu așa am cunoscut-o pe Nicoleta. Nu i-am simțit niciun potențial. M-a cucerit fizic, după care am cunoscut-o și am văzut că este un om loial. Pentru ea, eu am fost primul bărbat. Deci era extrem de pură. A fost foarte important în viața mea. Poți să o pui și pe treaba mândriei masculului alpha, poți să o pui și pe seama educației tatălui. M-am îndrăgostit de ea. Nu conta că avea 15 ani”, a spus Dinu Maxer.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat