Directoarea circuitului Spa Francorchamps și amanta acesteia, împușcate mortal de soțul franțuzoaicei

Directoarea circuitului Spa Francorchamps și amanta acesteia, împușcate mortal de soțul franțuzoaicei

Franțuzoaica Nathalie Maillet și o prietenă a acesteia, au fost găsite fără viață, duminică, 15 august. Drama a avut loc în locuința familiei Maillet, situată în regiunea Luxemburg, strada Houffalize, din Gouvy, Belgia.

Nathalie Maillet, directoarea circuitului Spa-Francorchamps, unde s-a disputat duminică ultima zi a raliului de la Ypres, a 8-a etapă a campionatului WRC, a fost găsită moartă, ucisă de gloanțe, la ea acasă, a informat presa locală belgiană.

Dublă crimă și sinucidere

Aceasta din urmă notează că doamna Maillet a fost ucisă de soțul ei. Drama ar fi avut loc pe la miezul nopții, în casa familiei din Gouvy.

Nathalie Maillet, în vârstă de 51 de ani, era alături de o prietenă a ei (amanta ei, potrivit unor media), o avocată din Bruxelles, Ann Lawrence Durviaux, când soțul ei, Franz Dubois, un renumit preparator auto și creatorul Funcup, s-a întors în cursul nopții de sâmbătă spre duminică.

Din motive necunoscute, Dubois a scos o armă de foc și le-a împușcat mortal pe cele două femei, apoi s-a sinucis, scrie La Libre Belgique .

„La orele 12:10 dimineața, trupurile neînsuflețite a două femei și a unui bărbat au fost descoperite de polițiști într-o casă din Gouvy, toate trei prezentând cu răni fatale prin împușcare. Potrivit primelor informații bărbatul ar fi folosit în mod voluntar arma sa împotriva celor două femei, între care soția sa, rezultând moartea lor, înainte de a se sinucide”, a declarat într-un comunicat parchetul din Luxembourg.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...