Director la Casa de Asigurări de Sănătate Gorj, mort pe masa de operație/Avea 41 de ani și urma să fie supus unei intervenții laparascopice de colecist

Director la Casa de Asigurări de Sănătate Gorj, mort pe masa de operație/Avea 41 de ani și urma să fie supus unei intervenții laparascopice de colecist

Director la Casa de Asigurări de Sănătate Gorj, mort pe masa de operație/Avea 41 de ani și urma să fie supus unei intervenții laparascopice de colecist.

Un bărbat de 41 de ani, director la Casa de Asigurări de Sănătate Gorj, a murit marți, pe masa de operație a Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu. El urma să fie supus unei banele intervenții laparascopice de colecist, însă a intrat în stop cardiac, scrie Mediafax.

Poliţiştii gorjeni fac cercetări privind decesul lui Valeriu Buju Cojocaru, director executiv la Direcția Economică a CAS Gorj..

Purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, Victor Țuhașu, a declarat că poliţiştii din Bumbești-Jiu au fost sesizaţi marți că o persoană internată în spitalul orășenesc a murit în timpul unei operații.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat de 41 ani, din Târgu-Jiu, care luni s-a prezentat a Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu pentru o intervenție chirurgicală, iar marți a murit. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conform reprezentanților Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu, bărbatul de 41 de ani a fost internat luni pentru o operație de colecist, programată marți dimineață.

"S-a intrat în sala de operație în jurul orei 9.50, au început procedurile de pregătire de anestezie. Deci prima etapă de anestezie, pacientul a fost intubat, ventilat mecanic, dar după circa 15 minute de la intubație au apărut probleme, tensiunea a scăzut, frecvența cardiacă de asemenea, pacientul intrând în stop cardiac. Au fost realizate manevre de resuscitare, timp de circa o oră, din păcate pacientul nu a răspuns pozitiv și în jurul orei 11.20 a fost declarat decedat”, a declarat Aurel Stolojanu, directorul spitalului din Bumbești-Jiu.

În urma necropsiei se va stabili cauza exactă a decesului bărbatului de 41 de ani.

"Ori stop cardio sau s-ar putea în același timp o embolie pulmonară, deci o să aflăm după ce vom primi rezultatul de la Medicină Legală. A venit Poliția, a venit Criminalistica. Aici la noi chiar se fac aceste intervenții, nu ar fi nici prima, nici ultima. Nici nu a apucat să se facă practic. Nu putem vorbi deocamdată de vreo culpă medicală. Așteptăm rezultatul de la Medicină Legală. În principiu, au fost trei medici chirugi în sală, doi medici anesteziști, deci chiar a fost pregătit cum trebuie”, a mai declarat Aurel Stolojanu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

2 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

3 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

4 Cât a plătit o tânără din Marea Britanie pentru un palton și câteva bluze comandate online din UE, după Brexit

5 Așa o fi?