Directorul Apa Nova, citată la DNA Ploiești ca suspect - surse

Directorul Apa Nova, citată la DNA Ploiești ca suspect - surse

Directorul Apa Nova Bucuresti, Lavinia Saniuta, s-a prezentat miercuri la sediul DNA Ploiesti, surse judiciare declarand pentru Agerpres ca a fost citata in calitate de suspect in dosarul care vizeaza aceasta societate.

Lavinia Saniuta a fost audiata in urma cu mai multe saptamani in calitate de martor in acest dosar, procurorii schimbandu-i ulterior calitatea in suspect.

Conform surselor citate, la sediul DNA se vor mai prezenta tot in calitate de suspecti si directorul adjunct Giovana Soare si omul de afaceri Teodor Stelian, fin al lui Ovidiu Semenescu.

Surse judiciare au declarat ca cei trei sunt cercetati in dosarul Apa Nova pentru evaziune fiscala, spalare de bani, cumparare de influenta si efectuare de interceptari ilegale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...