Directorul de comunicare al premierului britanic Boris Johnson a demisionat

Directorul de comunicare al premierului britanic Boris Johnson a demisionat

Unul dintre principalii consilieri ai premierului britanic Boris Johnson, Lee Cain, a demisionat din funcţia de director de comunicare al executivului britanic şi îşi va părăsi postul la sfârşitul acestui an, a informat miercuri seara BBC, preluat de dpa.

În scrisoarea sa de demisie citată de BBC, Lee Cain declară că a fost un privilegiu să lucreze pentru Boris Johnson în ultimii trei ani.

"După o analiză atentă, am demisionat în această seară din funcţia de director de comunicare de la numărul 10 (Downing Street, sediul guvernului britanic - n.r.) şi voi părăsi postul la sfârşitul anului", a spus el. Lee Cain a adăugat că "a fost o onoare'' să i se ceară să activeze ca şef de personal al premierului.

Oferta care i s-a făcut lui Cain de a fi şef de personal al lui Boris Johnson a iritat mai multe persoane din cercul apropiat al premierului, subliniază BBC. Lee Cain a demisionat în pofida faptului că i s-a oferit această funcţie.

Potrivit BBC, actualul purtător de cuvânt al guvernului, James Slack, va prelua funcţia lui Cain de director de comunicare.

Boris Johnson i-a mulţumit lui Lee Cain, "aliat şi prieten adevărat", căruia "i se va simţi mult lipsa". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?

5 Așa o fi?