Directorul liceului „Gheorghe Asachi” din Chişinău ajunge deputat în Parlamentul României din partea AUR

Directorul liceului „Gheorghe Asachi” din Chişinău ajunge deputat în Parlamentul României din partea AUR

Boris Volosatîi, primul pe lista din diasporă la Camera Deputaţilor, din partea Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), ajunge deputat în Parlamentul României, transmite IPN.

„Mă adresez către toţi românii care au votat AUR, mă adresez către toţi românii din Basarabia, vă mulţumim pentru că aţi votat AUR. Noi nu vom uita promisiunile noastre şi vă vom reprezenta în Parlamentul României cu cinste şi onoare. AUR intră în Parlament cu certitudine. O să fie o nouă forţă politică în Parlamentul României şi nu doar. Din datele preliminare, pe care le avem, avem circa 25% pe diasporă, lucru care ne permite să avem un deputat, cel puţin, şi un senator din diasporă”, a declarat Boris Volosatîi într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă va renunţa la funcţia de director al Liceului teoretic „Gheorghe Asachi” din Chiţinău, Boris Volosatîi a spus că urmează să analizeze prevederile legale pentru a lua deciziile de rigoare.

Boris Volosatîi a mai spus că în Republica Moldova va apărea o nouă forţă politică, ce va avea o strânsă interacţiune cu Alianţa pentru Unirea Românilor, pentru a aduce aceleaşi politici conservatoare-naţionale şi pe acest teritoriu.

Activistul civic Vlad Bileţchi a menţionat că, AUR este un partid tânăr, cu oameni liberi, sinceri şi oneşti. Deşi este format abia de un an, a reuşit să ajungă în Parlament. AUR va avea reprezentare politică şi civică şi în Republica Moldova. Mai multe detalii vor fi oferite ulterior, scrie Adevărul.md.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?