Directorul unei școli s-a sinucis la Disneyland pentru a pune capăt relației „toxice” cu soția sa abuzivă

Directorul unei școli s-a sinucis la Disneyland pentru a pune capăt relației „toxice” cu soția sa abuzivă

Christopher Christensen, directorul școlii din California, care s-a sinucis la Disneyland după ce a lăsat un bilet de adio înfiorător, a hotărât să-și pună capăt zilelor din cauza relației „toxice” cu soția sa „abuzivă", a afirmat fiica sa într-un nou interviu, relatează The New York Post .

Christensen s-a sinucis din cauza relației „toxice” cu soția. Foto Facebook/ Christopher Christensen

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, care a fost directorul școlii primare din Huntington Beach, California, timp de 22 de ani, s-a sinucis , sâmbătă, cu două zile înainte de a fi adus în fața instanței pentru acuzații de punere în pericol a copiilor.

Într-un interviu acordat Daily Mail, Brittany Christensen, în vârstă de 26 de ani, unul dintre cei trei copii ai săi dintr-o căsătorie anterioară, a susținut că actuala sa soție, pe numele său Marlena, a fost abuzivă și a acuzat-o că a distrus familia.

Bărbatul încerca să-și părăsească soția

„Marlena a fost foarte dificilă cam în ultimul an și nu am mai avut niciun contact cu ea”, a afirmat Brittany Christensen.

Tocmai începusem să vorbesc cu Chris în ultimele două săptămâni și a era foarte bine. Încerca să-și dea seama cum să o părăsească”, a mai adăugat ea. „După părerea mea, se pare că, în mintea lui, aceasta a fost modalitatea de a ieși din relație".

Christensen a pledat nevinovat la acuzațiile de neglijență față de copii după arestarea sa din 15 noiembrie și a fost eliberat pe o cauțiune de 10.000 de dolari.

Într-o postare lungă publicată pe Facebook, bărbatul a dat vina pe sistemul juridic „defectuos” pentru că i-a schimbat viața și a spus că problemele conjugale nu erau atât de mari, adăugând că relația lor a fost „uimitoare... până de curând".

El a explicat că au avut recent o „ceartă aprinsă” în fața fiicelor sale vitrege, Katelynn și Kara, însă a insistat că nu și-a „lovit, pălmuit sau rănit” soția sau fiicele.

„Din păcate, în acea noapte, furia Marlenei a pus stăpânire pe ea și a sunat la poliție, astfel am ajuns la închisoare. Da eu! Un om care nu a lovit sau rănit pe NIMENI în viața lui!”, se arată în postarea publicată pe Facebook.

Soția este acuzată că era abuzivă

Brittany Christensen a susținut că Marlena, care era căsătorită cu Christensen de trei ani și jumătate, a fost „abuzivă față de întreaga noastră familie timp de cinci ani”, adăugând că declarația ei de la poliție a fost „plină de minciuni”.

Mai mult decât atât, fiica acestuia a împărtășit cu Daily Mail o serie de mesaje pe care Marlena i le-ar fi trimis după o ceartă din luna aprilie.

„Ești o scuză oribilă și dezgustătoare pentru o fiică și o soră. Du-te și găsește-l pe tatăl tău, fă pe eroul. Dar mie îmi va simți lipsa dimineața”, ar fi scris Marlena, conform publicației.

În plus, fiica acestuia a mai susținut că Marlena a provocat daune în valoare de 6.000 de dolari mașinii ei după ceartă, timp în care tatăl ei încerca să se despartă de soția sa.

Brittany Christensen a declarat că a depus o plângere la poliție în legătură cu incidentul de la locuința sa din Costa Mesa.

Nu s-a rezolvat pentru că ea nu a recunoscut nimic, dar am imagini cu ea ieșind din casă în miezul nopții și apoi venind la apartamentul meu (unde stătea tatăl meu peste noapte) și îi lua mașina”, a afirmat aceasta pentru Daily Mail.

Așa că, atunci când ne-am trezit, mașina tatălui meu dispăruse (era parcată la casa Marlenei), iar mașina mea fusese zgâriată", a spus ea.

Aceasta a declarat că, în ciuda afirmațiilor răposatului ei tată despre faptul că lucrurile erau „grozave" în căsnicie, „relația lor a fost în realitate toxică și obositoare pentru amândoi".

După moartea lui Christensen, Marlena a scris pe Facebook că „niciunul dintre voi nu știe întreaga poveste. Trăiesc într-un coșmar și încerc să jelesc. Chris a fost dragostea vieții mele și sunt distrusă de ceea ce s-a întâmplat. Nu eu l-am determinat să facă asta și nu este vina mea. Nu sunt bolnavă, știu doar eu ce este adevărat”.

Fratele său s-a sinucis în 2017

Conform Daily Mail, Christensen a petrecut Ziua Recunoștinței la mama sa Karen, în vârstă de 85 de ani, acasă, dar nu și-a adus soția.

Părea cam deprimat după ce ne-a servit mie și celuilalt fiu al meu masa de Ziua Recunoștinței. A stat la etaj timp de o oră sau două fără să spună nimic sau să facă ceva. Părea foarte deprimat", a afirmat femeia.

Dar nu credeam că se gândea să se sinucidă. Pur și simplu nu-mi venea să cred", a spus Karen, adăugând că nu crede că relația fiului ei cu Marlena era sănătoasă.

Soțul lui Karen, Jim Christensen, care a murit în anul 2020, la vârsta de 85 de ani, a fost directorul muzical al Paradei de pe Main Street de la Disneyland.

Mama acestuia a dezvăluit că fiul ei mai mare, pe nume Kent, s-a sinucis în anul 2017, la vârsta de 57 de ani.

Cazul a fost respins după moartea acestuia, potrivit Daily Mail, citând documente ale Curții Superioare din Orange County.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro