„Discuțiile erau dese în ultima vreme”/Culisele divorțului Paulei Seling

„Discuțiile erau dese în ultima vreme”/Culisele divorțului Paulei Seling

În urmă cu puțin timp, lumea a rămas șocată la vestea că Paula Seling va divorță după 17 ani de mariaj, iar acum a fost scos la iveală și motivul care a dus la ruptura dintre cei doi. Iată ce spun sursele obținute de Viva.ro !
Potrivit publicației, neînțelegerile dintre Paula Seling și Radu Bucura au apărut în urmă cu 12 ani, când artista îi reproșa soțului, care îi era și manager, că nu o sprijină destul în carieră. La acea vreme, cântăreața participa la concursul Eurovision, alături de Ovi.

În ciuda neînțelegerilor, cei doi au încercat să își salveze căsnicia, însă în zadar. Într-un final, Paula Seling și Radu Bucura s-au despărțit în primăvara, la scurt timp după Paște.

"Paula îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în cariera ei. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu ajuta în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea", a declarat o sursă apropiată celor doi.

Ultima apariție a celor doi împreună a avut loc în Postul Paștelui, în aprilie, când Paula Seling a fost invitată să cânte într-o biserică din Brașov, la Sfântul Mina din cartierul Tractorul.

În prezent, Radu Bucura a dezvăluit că nu se mai ocupă de activitatea interpretei, iar aceasta a declarat că se concentrează pe carieră și și-a manifestat dorința de a primi înțelegere din partea fanilor și a presei, în ceea ce privește subiectul divorțului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu