Discuțiile stârnite de o mamă care a anunțat că le permite copiilor să se spele de două ori pe săptămână: „Este de ajuns” VIDEO

Discuțiile stârnite de o mamă care a anunțat că le permite copiilor să se spele de două ori pe săptămână: „Este de ajuns” VIDEO

Nu este ușor să fii mamă. Însă, să fii mamă a șase copii este de neimaginat pentru unii, în timp ce pentru alții este realitatea. Când ai o familie numeroasă, este important să fii organizat și să stabilești limite, relatează Your Tango.

Sharon Johnson, mamă și creatoare de conținut, i-a șocat pe utilizatorii platformei TikTok după ce a prezentat într-un clip video planul familiei sale pentru a face față vieții haotice cu șase copii.

Sunt o mamă a șase copii și iată câteva lucruri pe care le facem în casa noastră pentru a ne face viața un pic mai ușor de gestionat", spune ea în videoclipul cu pricina. Pe lista ei se numără limitarea timpului petrecut în fața ecranelor, fără petreceri în pijamale, acordarea alocației în funcție de vârstă și achiziționarea unui telefon mobil abia la vârsta de 12 ani.

O bună parte din cele exprimate de ea păreau perfect rezonabile . Totuși, un lucru menționat de Johnson a atras atenția internauților.

O mamă i-a șocat pe utilizatorii platformei TikTok. Foto: Arhivă

Zilele de baie și duș sunt duminică și miercuri", a spus ea. „Dacă este nevoie de un duș între acestea, atunci absolut. Dar, altfel, este de ajuns”, a mai adăugat femeia.

Numeroși internauți au fost șocați să audă acest lucru. „Nu-mi pot imagina să fac doar de două ori baie pe săptămână în timpul lunilor de vară", a comentat o persoană.

„Oamenii sunt foarte preocupați”

După ce a văzut numărul mare de reacții pe care le-a stârnit, Johnson a realizat un alt videoclip pentru a discuta despre subiectul controversat. „Oamenii sunt foarte preocupați de cât de des ar trebui să facă duș copiii altora", a început ea.

Sunt curioasă, dacă copiii tăi fac duș în fiecare seară, unde locuiești?", a întrebat Johnson. „Pentru că noi trăim într-o zonă cu un climat incredibil de uscat și toți copiii mei au pielea foarte sensibilă. Dacă ar face duș în fiecare zi, pielea lor ar fi îngrozitor de uscată".

De asemenea, Johnson și-a susținut afirmațiile cu ajutorul unor cercetări, precizând că specialiștii susțin că cei mici ar trebui spălați o dată sau de trei ori pe săptămână.

Înțeleg dacă este vorba de adolescenți, dacă locuiți în altă parte, dacă copiii voștri fac sport în fiecare zi, dar copiii mei nu au nimic împotrivă să facă duș două-trei zile pe săptămână", a spus ea.

Academia Americană de Dermatologie precizează că în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani este necesară îmbăierea „de cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână".

În plus, organizația susține că trebuie acordată o atenție deosebită atunci când copiii sunt predispuși să se murdărească. Abia după ce ajung la pubertate se recomandă ca aceștia să facă baie zilnic.

În ciuda acestui fapt, multe persoane s-au grăbit să comenteze la videoclipul femeii, unii precizând că ai lor copii lor fac duș sau baie zilnic. Cu toate acestea, unii oameni păreau să fie de partea acesteia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?