Dispariția misterioasă a unei femei de pe un vas de croazieră, în 2017. Detalii șocante au ieșit la iveală acum

Dispariția misterioasă a unei femei de pe un vas de croazieră, în 2017. Detalii șocante au ieșit la iveală acum

După 6 ani de la dispariția misterioasă a unei femei de pe un vas de croazieră, anchetatorii încă încearcă să pună cap la cap indiciile pentru a afla ce s-a întâmplat. Câteva detalii șocante au ieșit la iveală abia acum.

Femeia a dispărut fără urmă de pe un vas de croazieră FOTO Shutterstock

Conform publicației La Repubblica , anchetorii suspectează că soțul ei ar fi ucis-o, apoi a așezat-o într-o valiză pe care a aruncat-o în ocean. Femeia a dispărut de pe nava de croazieră, în timp ce se afla în vacanță cu soțul și copiii. De atunci nu a mai fost găsită. Principalul suspect este chiar soțul ei care, în prezent, este acuzat de crimă și ascunderea unui cadavru, însă procurorii nu au suficiente probe ca să îl incrimineze pe bărbat.

Li Yngley a dispărut în 2017, în timpul unei călătorii cu un vas de croazieră între Italia, Malta și Cipru, lăsând în urmă bani, documente, cărți de credit și un permis de ședere. Potrivit procurorilor, soțul său, un inginer de software german, i-are fi aruncat cadavrul peste bord, după ce l-a pus într-o valiză.

„Nu deranjați!”

După 6 ani de la dispariția bizară, au apărut detalii despre ziua în care Li a dispărut fără urmă. Când menajera a ajuns în dreptul camerei în care femeia și soțul ei erau cazați, a găsit agățat de clanță semnul cu „Nu deranjați!”, care indica faptul că nu era nevoie de curățenie în acel moment. Anchetatorii spun că există un motiv pentru care acel semn stătea atârnat de clanța ușii: acea cameră conține misterul dispariției lui Li Yngley, femeia care a dispărut în timpul unei croaziere în Marea Mediterană. O enigmă pe care Curtea de Ase din Roma încearcă să o rezolve într-un proces în care soțul ei, Daniel Belling, este acuzat de omor și ascundere a unui cadavru.

Li și Daniel călătoreau pe mare într-o croazieră unde urmau să viziteze Italia, Malta și Cipru. Un cuplu liniștit, cu doi copii. Totuși, într-o seară, angajații de pe vas au observat un detaliu ciudat. Li și Daniel au ieșit împreună din cameră însă, după câteva ore, bărbaul s-a întors singur.

A doua zi, camerista a trecut pe la fiecare cameră pentru a face curățenia zilnică. Când a ajuns în dreptul camerei lor, semnul cu „Nu deranjați” era încă agățat de clanța ușii. Deși acest lucru a părut nefiresc, camerele de supraveghere nu au detectat ceva care să trezească suspiciuni.

Ce scuze a invocat bărbatul

La un moment dat, bărbatul a fost întrebat de ce soția lui nu participă la vizitele de pe continent. „Nu a vrut să iasă”, a fost explicația dată de bărbat.

Zilele treceau și nimeni nu a mai văzut-o pe femeie. Când croaziera s-a terminat, familia a părăsit nava, mai puțin Li. Întrebat unde este, el a spus că „a ieșit acum câteva momente”.

Din acel moment, Li Yngley nu a mai fost văzută niciodată. a dispărut fără bani, documente, card sau viză. Totuși, un singur lucru lipsea: valiza femeii. Procurorii cred că a fost folosită de Daniel pentru a scăpa de cadavru.

La un moment dat, bărbatul a fost întrebat de ce soția lui nu participă la vizitele de pe continent. „Nu a vrut să iasă”, avea să explice mai târziu soțul ei.

Zilele au continuat să treacă și nimeni nu a văzut-o pe femeie. Când croaziera s-a terminat, familia a părăsit nava, mai puțin Li. Întrebat unde este, el a spus că „a ieșit acum câteva momente”.

Lipsea un singur lucru.valiza lui Li

De atunci, dispariția femeii au rămas învăluită în mister. Procurorii nu au crezut explicațiile soțului. Li Yngley a dispărut fără bani, documente, carduri sau viză. Totuși, un singur lucru lipsea: valiza femeii. Procurorii cred că a fost folosită de Daniel pentru a scăpa de cadavru.

Daniel a fost arestat și dus la închisoare la Regina Coeli și apoi eliberat, deoarece nu au fost găsite probe suficiente care să-l incrimineze.

Nu există nici un martor care să fi văzut sau să fi auzit ceva ciudat, depoziţia nu reprezintă nimic, cu atât mai puţin la nivel circumstanţial”, spun apărătorii inginerului, Luigi Conti şi Laura Camomilla, pe marginea noii audieri. Belling și copiii săi sunt în Irlanda și așteaptă ca justiția italiană să-și urmeze cursul sau ca Li Yngley să se întoarcă brusc acasă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?