Dispariția misterioasă a unui român într-o pădure din Germania: 70 de persoane, pe urmele sale. Cum a fost găsit

Dispariția misterioasă a unui român într-o pădure din Germania: 70 de persoane, pe urmele sale. Cum a fost găsit

O mobilizare fără precedent a fost declanșată în urmă cu câteva zile, într-o pădure din Germania, pentru găsirea unui muncitor român. Bărbatul, care lucra în domeniul forestier, s-a făcut nevăzut pentru mai bine de 3 ore.

Mobilizare masivă pentru găsirea românului dispărut FOTO pixabay.com

Alertați, colegii de echipă, mai ales că drujba cu care românul lucra avea pe ea urme de fibre, au anunțat autoritățile. Muncitorii s-au gândit că bărbatul ar fi putut să se rănească în timp ce lucra.

Conform stiridiaspora.ro , nimeni nu știa dacă românul de 49 de ani era rănit. Pădurea a fost periată ore întregi de 70 de persoane și câini de urmă pentru a-l găsi. În zonă a fost mobilizat și un elicopter pentru salvarea bărbatului. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în jurul orei 18.00, acesta a reapărut brusc. Misterul este cu cât mai mare, cu cât acesta nu a reușit să explice unde și de ce a dispărut .

Comisarul șef de poliție Achim Winterstein a precizat pentru publicația locală augsburger-allgemein că bărbatul se afla alături de 7 colegi la muncă, în pădure. În cursul zilei de miercuri, ceilalți muncitori au observat că a dispărut. Pe drujbă au fost descoperite urme de fibre, ceea ce i-a dus cu gândul la faptul că s-ar fi putut răni. Muncitorii s-au alertat și au decis să anunțe autoritățile.

"Poate că s-a împiedicat"

La fața locului au fost aduse mai multe echipe canine, precum și pompierii din Zusmarshausen, Bieselbach, Dinkelscherben, Horgau, Auerbach și polițiști. Timp de câteva ore, 70 de membri ai personalului de urgență au căutat persoana dispărută.

Într-un final, bărbatul a apărut, fără a oferi vreo explicație privind dispariția sa. "Era vizibil în stare de șoc", relatează Winterstein. De asemenea, prezenta o rană la genunchi, dar nu se tîaise cu drujba. "Poate că s-a împiedicat", speculează inspectorul-șef al poliției. Românul, care nu vorbește limba germană, nu a putut să ofere detalii despre dispariția sa. Autoritățile l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale, urmând a stabili împrejurările în care acesta s-a făcut nevăzut.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat